Candidaţi jucaţi la păcănele

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Nu mai e sigură nici participarea lui Marian Munteanu. În alegeri. La Primăria Capitalei. Din partea liberalilor (n.a. - aseară târziu urma să se decidă înlocuirea acestuia or păstrarea lui în cărţi). Peneliştii ar fi la a treia schimbare de candidat... Zici că-i joacă Viorel Lis, fost primar general, la păcănele, nu alta!

* Îl văd pe Remus Cernea drept varianta perfectă. Mai ales că nu e ultraortodox (am înţeles că şi asta ar atârna de coada lui Munteanu, o aberaţie) şi ar autoriza la orice oră o paradă gay. Paranteză. Liderul studenţilor din Piaţa Universităţii a fost chestionat, după validarea sa în cursa pentru Primărie, dacă ar avea ceva împotriva unui marş foarte colorat. Se terminaseră toate problemele Micului Paris, autostrada suspendată începuse deja să se fisureze şi, hodoronc-tronc, ziaristului îi crăpa măseaua să afle cum se poziţionează victima mineriadelor în raport cu simandicoşii în amor. Aşadar, Remus trebuie reconsiderat.

* Traian Băsescu este suspect într-un dosar de spălare de lovele. Eh, ca marinar - aşa cred - e posibil doar să-i fi dat printr-o apă, nu mare şmecherie...

* Piedone nu are voie să candideze, dar s-a înscris în partidul Mariei Grapini (are multe consoane formaţiunea asta politică, aşa cum îi place madamei) şi speră să obţină acest drept. Asta înseamnă să renunţi, bă, la viaţa publică. Parcă aşa se lăuda pufosul după nenorocirea de la Colectiv.

* Apropo. Piedone trebuie să strângă iarăşi semnături. Uf! Dacă ar fi ştiut, i-ar fi oprit puţin din drum pe cei 15.000 de mineri veniţi cu alte treburi prin Bucureşti.

* Neurochirurgul Leon Dănăilă, un român care poate fi considerat genial, a fost imortalizat în metrou. Pur şi simplu, capacitatea care a salvat mii de vieţi circula simplu, cu o sacoşă între picioare, cu trenul cârtiţelor. Bine, putem dezvolta subiectul: domnul Dănăilă, un veritabil monument al medicinei, a ales metroul deoarece avea elicopterul în service, iar avionul şi-l trimisese la vopsit.

Citit 520 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.