Programul „Prima-n Baie”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Aşadar, s-a întâmplat. România a fost exclusă de la Eurovision 2016. Păcat că nu se calificase Trăistariu... Piesa lui mergea unsă pentru o republică descalificată.

* Doamna deputat care a iniţiat legea antifumat (să-i dea Dumnezeu sănătate pulmonară!) doreşte să inventeze şi programul „Prima Baie”, adică românii amărâţi să primească de la stat 200 de euro pentru a da ligheanul pe o cadă corespunzătoare. Mi-aş testa capacităţile extrasenzoriale - aici s-ar putea califica şi politicienii fără notorietate. Le-ar pica de minune oferta „Prima Baie de Mulţime”.

* Carmen de la Cotroceni (mă rog, impropriu spus, doar nimereşte acolo o dată pe an), din motive lesne de înţeles, ar putea modifica programul. I-ar zice Prima-n Baie, că aşa e firesc să te comporţi când ajungi în camera de hotel...

* Anca Dragu este al treilea ministru din Cabinetul Cioloş care donează o sumă pentru achiziţionarea Cuminţeniei Pământului. După ce doi colegi de-ai domniei sale oferiseră câte 100 de euro (bănuiesc, totuşi, că nu s-a trecut la moneda europeană; de ce nu şi-au dovedit generozitatea în lei, le-o fi scârbă de Vlaicu şi Caragiale?), ministrul Finanţelor Publice a aruncat, fără număr, 500 de lei. Concluzii:

1. Madam Dragu şi-a făcut de râs cei doi camarazi din Guvernul tehnocrat. A pus în contul statuetei măcar 50 de lei peste darea lor de mână.

2. Un bărbat, fie el şi ministru, trebuie să-i dea socoteală nevestei pe ce aruncă gologanii. Oare cum s-or fi descurcat să verse acei euroi în cheta naţională? În schimb, o femeie - iată, avem exemplul viu al doamnei Ancuţa - îşi permite să cheltuiască oricât şi oricum. Banii de ruj şi farduri, cum ar veni în cazul de faţă, căci nu prea am zărit-o sulimenită. E cam printre puţinele femei-politician care nu...

3. Se poate spune că masculii din mediul urban îşi fac rezerve numai în valută. Şi le consumă numai pe femei, doar n-o să credeţi că e chiar inocentă Cuminţenia asta.

Citit 1047 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.