Iese Marian, intră Cătălin

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Marianul liberalilor a ieşit - obligat fiind - din schemă. În locul său a fost propus Predoiu, eternul premier din umbră al formaţiunii care călăreşte săgeata. La cât a stat departe de razele soarelui politic, Cătălin intră în cursă ca o brânzică. Topită, topită rău de tot, trebuie să recunoaştem...

* Cum o fi decurs oare şedinţa Alinuţei cu Vasile şi noul vârf de lance al PNL-ului pentru Primăria Capitalei? Predoiu, pregătit pentru la toamnă, când ar urma să-i fie scos Guvernul la vedere, s-o fi comportat ca angajatul chemat din toiul concediului la muncă. Băi, hai la birou că şi-a dat demisia colegul tău de palier! Ne pare rău, asta este. Cum, eşti în Caraibe? Aaa, ai fi vrut să pleci acolo... Sorry, mister, mâine semnezi condica, altfel ne despărţim. Cam cu aceşti termeni ar fi trebuit să jongleze Blaga, nu-i aşa? Sau poate că fostul ministru al Justiţiei, sătul de întunecime, a hotărât să-şi dea acum întâlnire cu luminiţa de la capătul tunelului.

* Dar nu se ştie când şi din ce direcţie va bate vântul. Până în ziua de vot ar mai fi o lună şi ceva. Candidaţii se mai pot schimba, zice o vorbă din bătrânii trecuţi de 99 de ani.

* În viziunea companiei Facebook, peste zece ani toată lumea de pe planetă va fi conectată la Internet. Aşa o fi, dar pariez că unii vor rămâne offline din cauza foametei.

* Piedone nu este agreat nici de Maria Grapini. Abia acum se poate spune că rubensianul a primit o lovitură în moalele capului.

* Criminalul norvegian Breivik, închis pentru că a ucis 77 de persoane, a câştigat nu-ştiu-ce proces. Justiţia i-a dat dreptate: statul îi aplică un tratament „inuman”, cu toate că în celulă beneficiază de televizor, playstation, aparate de fitness, ziare şi cărţi. Probabil că individul e gelos pe Borcea - ăla mai şi procreează de după gratii... Bietul descreierat din ţara civilizată cu capitală în Oslo! Prefer să rămân înapoiat în sud-estul României decât să-i fiu compatriot unui Jack Spintecătorul Hi-Tech care să-mi rânjească superior şi de la bulău.

Citit 482 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2016 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.