Proastă, dar şi bătută

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Imbecila, cretina, ţăranca, hahalera, cutra, dobitoaca, tâmpita, idioata, indolenta, proasta şi vaca îşi lansează astăzi cartea biografică. E vorba despre fosta gimnastă Maria Olaru, campioană olimpică la Sydney (2000), care ne povesteşte în propria lucrare despre bătăile aplicate de domnul Octavian Bellu şi blestemele proferate de doamna Mariana Bitang. Păreri:

1. Are şi Norvegia părţile ei verzi atunci când îţi smulge odrasla din braţe deoarece ai pedepsit-o pentru acel 4 din teză. Poate şi Suedia, dacă-mi permiteţi.

2. Gimnastica este probabil cea mai contondentă disciplină din lume. Nu-i destul că o copilă ratează măcar o dată pe zi bârna şi aterizează pe salteaua-bitum? Mă rog, era doar o metaforă, însă mi-e greu să cred că investiţia în saltele este o prioritate pentru administratorul unei săli de tumbe.

3. Bellu şi Bitang de ce nu şi-au făcut propriul copil campion la paralele sau la sol? Şi l-au caftit prea mult sau le-a fugit de acasă? Vai, cunoaşteţi placa, această întrebare este un pamflet şi trebuie consumată ca atare...

4. Vorba unui amic din presa naţională, oare Bellu şi Bitang n-ar face treabă şi la naţionala de fotbal a lui Tata Puiu? Poate că nişte capace l-ar trezi pe Chiricheş sau l-ar repune pe traiectorie pe Chipciu. Hă? Ne mişcăm şi noi mai cu talent, Miţă? Or poate că am încurcat reclamele cu meciurile, aşadar Raţ, Torje şi ceilalţi, încheiem şi noi o repriză fără gol primit la Euro 2016?

5. Încerc să intuiesc locul ocupat de Gheorghe Tadici, antrenor emerit de handbal, pe scara violenţei patentată de cuplul Bellu-Bitang. Individul e arhicunoscut pentru apelative catifelate de genul „fă proastelor!” şi altele, greu de reprodus. Sper să fie pe podium.

6. Îmi aduc aminte o replică memorabilă la o şedinţă cu părinţii: Auzi, dragă, am încercat cu binişorul, l-am dus şi la pregătire, dar cred că tot cu bătaia o scot la capăt.

Citit 775 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 18:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.