Joaca de-a taxele şi impozitele

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Să înţeleg că şoferul lui Vladimir Putin n-a decedat zilele trecute într-un accident în care a fost implicat chiar bolidul prezidenţial? Hm. Înseamnă că omul chiar n-avea mandat de la ţar ca să moară. Păi, ce, ne transferăm pe lumea ailaltă când ne taie capul? Mă rog, nu-i cea mai nimerită întrebare retorică...

* Pretenţioşii fac deja comparaţii între aifon şapte şi samsung-la-fel-de-şapte-cu-S-în-faţă. Abia prin noiembrie va creşte interesul vizavi de randamentul sistemului centralizat de încălzire. Va fi apă caldă, nu va fi agent termic, mă iubeşte, nu mă idolatrizează?

* Doar o catastrofă naturală ar putea s-o mai învingă pe Serena Williams în următorii doi-trei ani. Bravo, Simona, ai fi meritat s-o pensionezi! La ea acasă. Fără echivoc. Am fi uitat de Zika şi de alte vicii care ţi-au ultragiat imaginea.

* Ministra de Finanţe (apropo, madam, de ce nu încercaţi altă coafură?) neagă că ar urma să majoreze taxele şi impozitele, aşa cum s-a înţeles dintr-un proiect de lege lansat în mass-media, apoi secretarul de stat Biriş, un individ aparent blajin, şi-a asumat tărăşenia pe un ton neaşteptat de ascuţit. Deci e da sau ba? Mai degrabă negativ, liberalii şi social-democraţii confiscându-le microfonul tehnocraţilor, care, în momentul instalării la timonă, au fost prelucraţi ca orice minor zvăpăiat: nu deschizi uşa oricui, stingi lumina la culcare, opreşti robinetul şi nu umbli la gaze!

* O anchetă internă a fost declanşată în cadrul Poliţiei Locale din Brăila după ce pe Facebook au fost publicate imagini în care apare un poliţist în uniformă spălându-i maşina directorului adjunct. Oameni insalubri la suflet, altfel nu pot interpreta supărarea mai-marilor de la Locala brăileană, ca să nu mai amintesc că astfel îşi lezează propriile interese. Vor râde cei de la Rutieră de domnul adjunctu’, bre, că iese cu Loganul prăfuit în trafic.

* PRU, partidul lui Bogdan Diaconu, face zilnic transferuri marcante. O fi fost cumpărat de arabi, precum cluburile de fotbal din Occident?

Citit 530 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2016 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.