Arestat în lipsă. „Simţindu-mă bulversat”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Gabriel Biriş a demisionat după ce s-a jucat puţin cu nervii contribuabililor. Cu neuronii angajaţilor şi ai persoanelor fizice autorizate. Autorizate să plătească mai mult la stat, după cum spunea demisionarul de la Ministerul de Finanţe. E păcat că omul s-a lăsat dat afară, doar n-o să credeţi că a venit el cu ţidula-n dinţi: „Gata, dom’le, nu vreţi să faceţi cum cânt eu, nu mai stau, doar nu-s fraierul vostru!” Aiurea, s-a dus cu şut şi e păcat - avea ceva pitoresc, poate chiar privirea naivă a unui cântăreţ de muzică populară. Ah, şi-l mai cheamă şi Biriş, ca pe doamna Veta...

* Noul ministru de Interne, fost judecător la Galaţi, a fost luat la palme de la distanţă de Dragnea şi Tăriceanu, aceşti Lolek şi Bolek ai democraţiei. Primul l-a avertizat că e musai să respecte legea, adică să nu-l copieze pe el, nu? Doar n-am uitat că ispăşeşte doi ani de închisoare cu suspendare. Celălalt a afirmat tranşant că n-a auzit de Dragoş Tudorache, cea mai nouă piesă din Executivul lui Cioloş, făcându-l chiar „nimeni, e un nimeni”. Normal, n-a ocolit coada alături de Călin, n-a participat la niciuna dintre cele cinci nunţi cu domnia sa în rolul mirelui, aşadar de unde naiba să-l ştie? Şi nici n-a apărut în clipul pornografic al lui Tudy, candidatul tăricenesc la funcţia de viceprimar al Capitalei.

* Nemernicul care a confiscat la Folteşti două vieţi aflate abia la răsărit încă n-a fost prins. Cel puţin nu până în momentul în care am colorat acest colţ de pagină. A fost „arestat în lipsă”, iar în primă instanţă era suspect de „ucidere din culpă”, sintagme desuete care ar trebui upgradate. Codul Penal din România, o spune un amator, reclamă revizuiri temeinice - la două zile de la oribila crimă, căci nu mai poate fi accident câtă vreme avea deja dosar penal pentru conducere fără permis şi, prin urmare, o nenorocire era foarte probabilă (părăsirea locului faptei e cireaşa de pe tort), aflăm că a fost arestat în lipsă. What? În epoca Facebook, mai poţi face un asemenea enunţ? Odiosul nelegiuit nu şi-a dat check-in în această speţă. „Simţindu-mă bulversat.”

Citit 663 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.