Cinematografia salvează România

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Tăriceanu afirmă că a acceptat fără ezitare supunerea la testul poligrafului. La final, şeful Senatului a afirmat că minte cu neruşinare. Detectorul de minciuni, nu domnia sa.

* Primarul Braşovului şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu. Să fie cercetaţi, tovarăşi, să fie! Păi, cum e posibil ca ei să ducă acea urbe atât de departe în Occident, iar noi, cetăţenii oraşelor din Moldova, să-i salutăm tot din Uniunea Sovietică?

* Ştire de manual pentru absolvenţii de Jurnalism: un cameraman a agresat un poliţist la sediul DNA. E ca atunci când omul muşcă un câine, iar Andreea Esca urmează să ne anunţe că imaginile ar putea avea un puternic impact emoţional.

* Prin urmare, dacă oamenii legii nu ne pot apăra de infractori, să vină la putere operatorii de imagine care manevrează camere de luat vederi! Cinematografia salvează România!

* Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, atacat de mai multe luni de o parte a presei continentale, care scrie despre el că ar fi bipolar, absentează sau că ar fi alcoolic, a negat că are o problemă cu băuturica, într-un interviu pentru un ziar francez, în timpul căruia a ras patru pahare de şampanie. În Vaslui, această informaţie ar trece neobservată – de când putem califica şampania în categoria spirtoaselor? Juncker pare mai degrabă un alintat, un alcoolic amator de dulciuri, un băutor-„cofetariot”... 

* Înainte de Consiliul European, preşedintele Iohannis a eliberat din cavitatea bucală următoarea maximă: „La Bruxelles vin lideri care laudă Uniunea Europeană, apoi merg acasă şi o atacă”. Vă daţi seama cât de evidentă este situaţia dacă s-a prins şi soţul doamnei Carmen? Tace, tace, dar şi când se pune iarăşi pe tăcut.

* Doamna Iohannis apare într-un clip pe Facebook conducând o maşină decapotată în care se află şi trei eleve de-ale sale. E cea mai potrivită metaforă după ce soţii de la Cotroceni şi-au pierdut casa din Sibiu.        

Citit 606 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2016 15:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.