Miroase a tuş de ştampile

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cunosc prima zicală adaptată după ce Traian Băsescu, fost preşedinte al României, va obţine cetăţenia în Republica Moldova: „Răşeala nu-i ca năduşeala.”

* Marinarul va avea drept de vot în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale de la Chişinău. Evident, va alege, ca de obicei, răul cel mai mic. Pe Emil Boc.

* Călin Popescu-Tăriceanu, plin de iniţiativă, aşa cum a devenit după ce s-a împrietenit cu Dragnea, şi-a anunţat disponibilitatea de a fi uns premier după scrutinul din 11 decembrie 2016. Încă sunt în putere, a precizat co-preşedintele ALDE. Cea mai recentă nevastă a lui Călin a intrat deja în depresie...

* Rovana Plumb, imaginea feminităţii din PSD, a reapărut în peisaj cu acuzaţia conform căreia tehnocraţii lui Cioloş ar fi nişte aroganţi. Cu nasul apretat, cu alte cuvinte. Apretat ca mult mai consacratul breton al domniei sale. Vă era dor de Rovana? Se va afla pe liste, i-a mirosit a tuş de ştampile.

* În schimb, deputatul Aurelia Cristea, colegă de partid cu madam Plumb, nu se va mai regăsi pe buletinele de vot. Pe bună dreptate, vă veţi întreba cine e Aurelia Cristea ca să spere la un nou mandat? Ca şi cum iniţiatoarea legii antifumat, o banalitate în lanul de porumb, ar mai trebui distribuită în Parlament. Da, social-democrata Cristea şi-a permis să aibă grijă de plămânii nefumătorilor din România şi a fost aruncată ca un chiştoc pe stradă. Se va întâlni acolo cu pneumonia camarazilor săi nevoiţi să se afume în agora. Ce destin dramatic, iată că fumatul nenoroceşte cu orice ocazie!

* Apropo de legea care a aerisit încăperile publice din România. În birourile din Parlament se fumează ca la turci, o spune aceeaşi Aurelia Cristea. Dă-te surprins de această dezvăluire! Mă tem că n-a răcit niciun politician după intrarea în vigoare a normei, cu excepţia ălora care au înnoptat la vreo secretară debranşată de la sistemul centralizat de încălzire.

Citit 583 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.