Bunica care. În cărare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dodon de peste Prut, cel mai probabil viitorul preşedinte al Republicii Moldova, a anunţat că, după 14 noiembrie, adică după ce va câştiga al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de la Chişinău, îi va retrage cetăţenia de basarabean lui Traian Băsescu. Iar marinarul a depus jurământul acum două zile... Eh, face şi el un plin de benzină, cumpără nişte bomboane Bucuria de la Giurgiuleşti şi asta i-a fost dubla cetăţenie.

* Apropo de tărăşenia cu votul de duminica viitoare. Fraţii noştri de peste Podul de Flori vor merge mai repede cu colindul anul acesta: Dodon să-nălţăm!

* După ce Băsescu a devenit basarabean, Vladimir Putin i-a oferit cetăţenia rusă actorului de bătaie Steven Seagal. Cum, nu ştiţi cine-i Seagal? E acel Chuck Norris bărbierit, dar şi cu o urmă de coadă, care mai face şi o glumă înainte de a te pocni. Frumos mesaj subliminal ne oferă ţarul!

* M-a întrebat o rudă de la ţară, după ce s-a uitat luni în şir la televizor, dacă este adevărat că va începe Al Treilea Război Mondial. Am ridicat din umeri, prin telefon, şi i-am oferit un răspuns evaziv: „N-am mai urmărit de câţiva ani programul TV”.

* Deputatul Adrian Solomon, preşedintele Comisiei de muncă de la Camera Deputaţilor, s-a răţoit la Iolanda Stăniloiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, după ce i s-a solicitat indicarea surselor de finanţare pentru creşterile salariale propuse de parlamentari: „Sunteţi bunica care ne ceartă? Plecaţi de aici!”. Eruditul burduhănos, pe lângă cacofonia de clasa a II-a emisă la microfonul unei instituţii publice, a comis şi infracţiunea de a ne arăta că e şef peste o comisie inventată de doamna care l-a scos de la maternitate. De maică-sa, adică. Şi poate de bunica. Care. În cărare.   

* Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat că le sunt acordate beneficii salariale nu doar oamenilor care au nevoie de ele, ci şi celor care „lâncezesc şi sunt trântori”. E primul ministru post-decembrist, aşa cred, care pune punctul pe i, dar i se va veni de hac luna viitoare.

Citit 573 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.