Ura şi la Lehliu-Gară!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* La ce ne trebuie autostrăzi, române? Politicienii, nişte vizionari fără concurenţă, nu sunt nici tâlhari, nici incompetenţi – ei evită de 26 de ani extinderea reţelei de drumuri de mare viteză ca să nu intrăm unii în alţii, ca oile. Tot mai bine e pe rutele judeţene, măcar acolo te tamponezi doar cu maşina care vine pe contrasens.

* Cât cinism! Să te numeşti Autostrada Soarelui, dar să devii vedetă pe toate canalele de televiziune din cauza pâclei...

* Nici bine nu se încheiase acea simulare de cutremur de mare intensitate, cu rezultate oarecum scontate, că s-a ivit brusc o situaţie reală, tragică, la kilometrul 67 al segmentului Bucureşti – Constanţa. A fost momentul în care autorităţile şi-ar fi dorit o unitate spitalicească bine dotată la Lehliu, nu la Iaşi sau în Capitală, cum se întâmplă în scenariile scrise pe genunchi în diverse birouri lipsite de har. Dar, surpriză, la Lehliu a fost descoperită şi reconsiderată Gara, căci aşa i se şi spune haltei, Lehliu-Gară. Ura şi la mai multe, adică noi să fim sănătoşi!

* Aşadar, dacă seismul baban se va stabili pe la Mizil sau Huşi, îl vom ruga respectuos să-şi ia plăcile şi să se mute măcar într-un municipiu reşedinţă de judeţ. N-are rost să ne chinuim, nene, pe la periferia competenţei.

* Gheorghe Falcă de la PNL a declarat că nu există român care să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. Cam are dreptate domnul Falcă, nu mai găseşti pe niciunde prenumele de Gheorghe. Există Sebi şi Denis, dacă doriţi. Sau Alin şi Narcis.

* Traian Băsescu doreşte să-şi cumpere tractor pentru a-şi lucra singur pământul de la Nana. La cât teren are în localitatea situată în judeţul Călăraşi, cred că numai o flotă de utilaje agricole l-ar putea ajuta cu adevărat. Aoleu, flotă! O să plângă iarăşi din cauza amintirilor răscolite de subsemnatul.

* În judeţul Galaţi a fost descoperită zilele trecute o bombă de aviaţie care cântărea o sută de kilograme. Abia acum înţeleg de ce se spune despre această zonă că este în aer din multe puncte de vedere.        

Citit 583 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2016 15:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.