Lagnea, Căliceanu şi Galina

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ne aflăm în plină campanie electorală, aşadar mă voi folosi astăzi de pseudonime şi de cvasicalambururi pentru a-i distinge pe actorii comediilor care rulează în aceste zile pe marile ecrane ale vieţii. Rândurile de mai jos n-au nicio legătură cu realitatea, doar n-aţi văzut politicieni ancoraţi în concret.

* Aşadar, Lagnea se teme public că scrutinul din 11 decembrie 2016 ar putea fi fraudat. Nota Bene: Lagnea este deja condamnat fix pentru această infracţiune. Am putea fi impresionaţi în aceeaşi măsură de angoasa Alinei Plugaru că ar putea fi declarată explorată.

* Căliceanu spune că este pregătit să fie din nou prim-ministru al României. Despre formaţiunea condusă de Căliceanu nu se ştie dacă va intra în Parlament, dar este bine că omul îşi manifestă disponibilitatea de a reveni la Palatul Victoria... Şi eu, dacă îmi execut igiena la prima oră a zilei, nu se presupune că mă voi întâlni cu Monica Bellucci, mama ei de pretenţioasă!

* Galina consideră că poate să numească în viitorul Executiv al republicii un mare om. Dar, vai, informaţia este doar corectă, nu şi completă, din nefericire. Marele om, un brand şi pentru că există Facebook, merge pe 90 de ani. Carevasăzică, a atins importanţa abia după ce a devenit octogenar - şi cine afirma, nene, că sunt promovate numai tinereţile voluptoase şi târziu acasă?

* Fostul prezentator de la meteo, Valv, musculosul căsătorit cu Blonda lui Bote, explică intrarea sa în politică, în partidul care l-a pus pe siglă pe regretatul Liviu Vasilică. Aşa pare, nu bag nici măcar un milimetru de tegument în incendiu. Şi zice Valv cam aşa: „Noi, tinerii, trebuie să facem ceva, nu putem să stăm la televizor şi să facem de acolo politică!” Stând la televizor, e drept că în spatele său, nea Valv a devenit vedetă, câştigându-şi astfel existenţa. Mai mult, ar spune geloşii de rând, i-a sucit minţile Biancăi Drăguşanu, ceea ce nu e puţin lucru, aş adăuga eu, fără să ţint cont de remarcile nelalocul lor ale răutăcioşilor cu drept de vot.

Citit 606 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2016 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.