Dinamismul face buba la oameni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Preşedintele acuză lipsa de dinamism a campaniei electorale. O fi prea linişte şi nu poate omul să adoarmă.

* Şefule, fă-te că uiţi, lasă campania în pace! Vezi ce faci cu semnăturile alea din dosarul Microsoft 2, hai, nu te mai codi, că-i încurci din treabă pe procurorii DNA! Abia acum ne poate indigna absenţa dinamismului, if you know what I mean.

* Se zvoneşte că Vladimir Putin ar avea origini româneşti, bunicul său, de loc din Basarabia, numindu-se Putină. Informaţia nu va fi niciodată confirmată, însă nu ne va împiedica nimeni să ne tragem de şireturi cu Vlăduţ. Mă rog, până la un moment dat.

* Apar peste tot luminiţe de sărbători, iar în Bucureşti vor fi montaţi brazi roz. Doar mă întreb dacă bradul echipat într-o culoare atât de sofisticată are ramurile până la glezne...

* Potrivit unui studiu recent, trei din patru români se laudă că au un nivel de trai mediu sau chiar peste medie. Aiurea! Ăştia ar fi în stare să declare orice ca să le moară vecinii de ciudă. Sau din orgoliu.

* Şi de când aştepta statul să ne aruncăm căciulile de astrahan în sus că ne merge bine! Aţi ghicit, imediat după Anul Nou vor urma taxe şi impozite ca la balamuc.

* Fotbalul românesc se reinventează. După Steaua, nici Dinamo nu mai are voie să utilizeze numele oficial al clubului şi nici sigla. În scurt timp, ambele echipe (e foarte posibil să intre şi naţionala în această schemă unică) vor avea interzis şi la minge.

* Administraţia Prezidenţială din Coreea de Sud - apropo, numărul 1 la Seul e o doamnă - a cumpărat sute de pastile Viagra, însă nu pentru disfuncţii erectile, ci ca să trateze potenţiale stări de rău de înălţime. Sau rău de în lăţime, asta mi-ar ieşi dacă aş traduce cu ajutorul vărului Google.

* Erdogan-Stănescu de la Ankara îi ia apărarea lui Trump: „A fi numit dictator e un lucru bun.” Brusc mi-am adus aminte de acel slogan publicitar, Murdărirea este bună. Igiena e o noţiune perimată.        

Citit 573 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2016 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.