Warning: Copiii s-ar putea juca!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* După isprava de joi seară, când a marcat golul decisiv al Stelei, fotbalistul Gabriel Tamaş ar merita să ardă mai multe etape. Să le arunce pe gâtlej, cum ar veni - adică, neconvocat de selecţionerul neamţ, Găbiţă, un împătimit al nopţilor pierdute în compania lui Bachus, ar trebui să fie uns direct antrenor al naţionalei. El să facă jocurile, el să decidă inşii care îmbracă tricoul primei reprezentative. Eşti bun la o halbă de vorbă? Intri în primul unşpe. Ţi se înmoaie genunchii şi de la un pahar de sifon? Out, du-te la şah, vorba unui hâtru din fenomen. În decembrie, subsemnatul l-ar vota pe Tamaş...

* Văzând cum se manifestă în această campanie electorală, aş paria că politicienii români serbează mai mereu Ziua Necunoştinţei.

* Românul nostru de la Kremlin, Vladimir Putin, a făcut o glumiţă de final de an: „Graniţele Rusiei nu se termină nicăieri.” Ştiam bancul, dar mă tem că într-o zi vom avea de suferit de pe urma acestei retorici. Parcă aud o replică de genul - Ehei, cu poanta asta m-a dat afară din Uniunea Europeană!

* Două autobuze pline de muncitori s-au ciocnit în centrul municipiului Piteşti. Carevasăzică, nu autostrăzile sunt problema, ci şoseaua, în general. De-acum înainte ne vom plimba doar pe uliţe. Sofisticaţii îi zic offroad.

* Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a declarat că la începutul săptămânii viitoare va semna un ordin prin care se va reglementa câte ore poate şi trebuie să lucreze la teme un elev în afara şcolii. Păreri de om care mimează normalitatea:

1. Mă aştept la proteste de amploare, părinţii zeloşi din republică nefiind capabili să accepte că odraslele din dotare, după orele de curs, s-ar putea juca.

2. Să înţeleg că vlăstarele patriei ar avea o şansă în acest colţ de Europă? Aş! Vin alegerile, iar noul ministru al Învăţământului, respectând tradiţia, va modifica pe ici, pe colo, şi anume în părţile esenţiale, vorba lu’ Nenea Iancu.        

Citit 594 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2016 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.