Să ni se mărească!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ţi-ai dori ca parlamentarii şi preşedintele României să rămână în imunitatea goală? Politicienii care simt mirosul de sânge îmbibat în exit-poll, făcând exces de vitamina K, încearcă să-ţi inoculeze că astfel arată democraţia adevărată. Fals! Orice paramedic ţi-ar putea spune că, la orice strănut al electoratului, s-ar gripa şi mai tare motorul guvernării, indiferent că eşti România, Congo ori Germania.

* Corupţia ucide, se aude tot mai bine dinspre Coreea de Sud (îi mulţumesc lui Google Translate că vorbeşte străineza în dorul lelii, cam ca domnul Crin Antonescu, dacă-l mai ţineţi minte), acolo unde două milioane de inşi au ieşit în stradă. Două milioane, nenicule, adică exact numărul românilor care se vor uita şi anul acesta la Singur Acasă, pe Pro TV.

* Ministrul Muncii şi-a făcut selfie în autobuz, alături de consilierii săi. Omul zice că nu e o mostră de populism, însă devine obositor să aflăm o dată la câteva zile că întreaga echipă de la Palatul Victoria călătoreşte cu tramvaiul, şareta şi cercul. Băieţi, n-are rost, ar rămâne să ne mai transmiteţi că pe timp de caniculă mergeţi cu o maşină fără aer condiţionat. Ca să faceţi economie, d-aia.

* Conform unui studiu recent, un român din zece n-a fost niciodată la dentist. Mă rog, în primă instanţă, aş vrea să ştiu despre cine este vorba. Apoi, la ce se oferă în campania electorală, nu cred că-ţi trebuie dantură - fluturaşi, făină, ulei...

* Un interviu al premierului în funcţie ar fi trebuit difuzat ieri la TVR, în emisiunea Viaţa Satului. Evenimentul a fost reprogramat, căci imaginea agronomului-şef de la Palatul Victoria este folosită de două formaţiuni politice în campania pentru scrutinul din 11 decembrie. Este bine că muribunda instituţie aplică reguli elementare, însă nu pot omite faptul că, acum doi ani, însuşi un candidat la prezidenţiale a beneficiat de spaţiu în acelaşi program. Campanie mascată. Hm, nu era şi atunci televiziune naţională, susţinută din bani publici? N-ar fi rău să ni se mărească taxa radio-tv. Să ni se mărească, propun.

Citit 660 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2016 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.