Emisiuni pentru ţărani

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ca să-şi justifice decizia de duminică dimineaţă, TVR-ul ar fi în stare să se jure cu mâna pe cartea de bucate că n-a difuzat niciodată emisiuni pentru ţărani.

* Românul de rând, ca să minimalizeze murmurul celor din jur, are mereu o explicaţie. Ştie că a fenta la infinit orele de lucru nu este verbul care va pupa veşnicia, dar se consideră stăpân pe propriile instincte. Lasă, mă, cât merge, merge, concluzionează cetăţeanul situat la periferia responsabilităţii.

* Aproape jumătate dintre candidaţii la alegerile parlamentare sunt penali, traseişti sau certaţi cu justiţia. Concluzia îi aparţine mişcării civice Iniţiativa România. Îmi vine să râd, mai ales că preşedintele Iohannis acuză lipsa de dinamism a campaniei electorale. Ce poate fi mai viguros decât această statistică?

* Judeţul Constanţa a intrat în carantină după ce o lebădă de la Delfinariu a sucombat din cauza gripei aviare. Nu e comestibilă, bă, alde turiştii Vienei!

* Moment publicitar, cât de cât. Soţul te-a umplut de vânătăi? Iată cât de simplu le poţi ascunde! Astfel îşi face intrarea în emisiune un make-up artist la o televiziune din Maroc. În platou se află o doamnă machiată, ca să pară bătută de bărbatul său... Cu alte cuvinte, nu te poate lovi el până să fie puşi în dificultate creatorii de creme de faţă. Mereu se va găsi o substanţă care să-ţi îndepărteze de pe chip urmele violenţei domestice. Finalul reclamei.

* Ziarul italian La Stampa a publicat un editorial semnat de ţarul Vladimir Putin, ideea articolului fiind că „e timpul să ai încredere în Rusia”. Mi se pare un plagiat ordinar, cred că domnul de la Teleorman ar trebui să-i trimită măcar un SMS... Cum e posibil să mai existe pe planetă o republică în care să ai încredere?

* Am citit ieri pe undeva o ştire conform căreia Moş Nicolae ne va aduce premii mai mari la loto. Pentru asta, evident, e nevoie de măcar o cizmă de bilet.

Citit 501 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2016 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.