Cetăţeanul european cu ţurţuri în cap

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Apocalipsa albă a picat în România la concurenţă cu Crăciunul pe stil vechi. Să mai spună cineva că Dodon se află în treabă atunci când ne vorbeşte de rău...

* Cu alte cuvinte, Băsescu, deşi nu mai e în funcţie, şi-a mai păstrat câteva pile în mansarda naturii.

* Uniformele republicii au fost şifonate încă o dată pentru a scoate din nămeţi sinistraţii omătului. D-aia sunt apretate din banii statului, ar concluziona asistatul de la bloc, pentru care nu există sintagma de lopată în interesul comunităţii. Ţurţurii de la nas tot partidul trebuie să-i împrăştie.

* Dacă tot dă Guvernul în stânga şi-n... stânga cu daruri de an nou, românaşul se va învăţa şi mai prost. Vino, Grindene, şi fă-i lună în faţa casei! Dragneo, Tăricene, urcaţi pe buldozer şi recuperaţi confortul cetăţeanului, că el are seriale turceşti de urmărit, n-are rost să-l încurcaţi.

* Mă dau în vânt după bossul de palier care coboară din apartament ca să-şi toaleteze maşina, nu şi intrarea în imobil. Ăsta e românul care ar trebui să te salveze în caz de calamitate şi care nu va catadicsi să-ţi ofere nici măcar un sfat. Dacă-l va vizita simţul umorului, te va onora cu o poantă proastă în cea mai neprielnică zodie a existenţei tale.

* Un deştept, conducător auto surprins de nenorocire pe autostradă, s-a dat cu sania în direct la televizor (telefonic, e importantă precizarea), acuzând echipele de intervenţie că l-au cărat ca pe animale, într-un camion cu prelată. Pe el şi pe alţi 60-70 de inconştienţi care, altfel, ştiu şi câte puncte de sutură are în balcoane Cruduţa, dar prognoza meteorologică, accesibilă pe orice smartphone, a rămas pentru domniile lor lângă declinările din limba chineză. Incultul lipsit de orice pojghiţă de bun-simţ voia, se înţelege, să fie extras din nămeţi cu autocarul dotat cu televizor, jacuzzi, masaj cu finalizare, whiskey fiert şi, just in case, elicopter la bagaje. Berbecul nu-şi pune problema că salvatorii săi sunt nevoiţi să utilizeze mereu camionul cu prelată. El e cetăţean european.        

Citit 651 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2017 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.