Lasă junimea în pace!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cei mai bogaţi oameni ai planetei se pregătesc intens pentru sfârşitul lumii, adică îşi sapă buncăre, investesc în elicoptere şi avioane, concentrându-se însă şi pe acumularea de apă şi alimente. Mai degrabă îmi pare că ăştia anticipează coliziunea cu deţinuţii care urmează să fie graţiaţi în România.

* Trump a dat telefoane ca la balamuc în weekend: a stat la taclale timp de 50 de minute cu Putin, a dat şi de Merkel şi Hollande, l-a întrebat de sănătate şi pe prim-ministrul Japoniei. Aproape că a înroşit cartea de telefoane, dar lui Liviu nu i-a scăpat nici măcar un bip. A stat al nostru sâmbătă numai cu telefonul deschis, nici măcar un SMS nu i-a trimis lui Grindeanu (a trebuit să ia ăsta din urmă ţigări no-name, chiar se fâstâcise), doar pentru a fi available... D-aia are veveriţa coada ciufulită - te duci peste Atlantic ca să asişti la învestirea celui de-al 45-lea preşedinte american, te amesteci printre ospătarii celui mai puternic om de pe pământ, iar el se caliceşte la câţiva dolari, cât l-ar fi costat un simplu apel către Teleorman.

* Poliţiştii au închis trei cluburi din Bucureşti care funcţionau ilegal. Oamenii legii le puseseră sigiliu, iar localurile au fost prinse pline sâmbătă noaptea. Domnul Iohannis nu se potoleşte, iar a vrut să dea foc la trei cluburi din Capitală! Boss, te rog să laşi tinerii în pace şi ar fi bine să-ţi vezi de laboratoarele dumitale, cum ofta viceprimarul de Galaţi! În loc să lase junimea să meargă la bibliotecă, la teatru sau la biserică, numitul Klaus o trimite în club, pe rug, cum ar veni.

* Peste 300 de pensionari s-au îmbulzit la inagurarea unei pieţe private în Craiova, ca să pună mâna pe un voucher de 20 de lei. Şi-au rupt oasele la propriu, unii ajungând cu caroseria în sus, ca să fie filmaţi HD pentru telejurnal. Mă gândesc numai la copiii şi nepoţii acelor oameni... Cum ar fi să-i dai un telefon, mamaie, am văzut cum făceai plajă la minus 5 grade Celsius, în mijlocul străzii?! Abia aştept să vină vacanţa de vară ca să-mi mai găteşti ca la bunica acasă. Rugbysto care eşti, te-am pupat!

Citit 602 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2017 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.