Când ai "voie" să nu votezi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, mitingul de ieri al europensionarilor gălăţeni trebuie să se fi desfăşurat în sală. În sala de aşteptare.

* E nevoie de următoarea precizare: nu ştiu dacă s-a mai ţinut şi unde această mişcare de protest, dar mi-e greu să cred că se mai ţine pe picioare hashtag-ul REZIST pe stratul de gheaţă care s-a lipit ieri de burta Galaţilor.

* E reconfortant să constaţi cum liderul alianţei de pensionari din Ţigline şi Mazepe trage concluzii fără niciun argument - domnia sa a afirmat că protestatarii anti-Guvern n-au muncit nici măcar o zi în viaţa lor. Uau, fără w, ca să nu fiu considerat sorosist... Ce-ar fi ca România activă să oprească lucrul? Numai cât să întârzie poştaşul cu pensia vreo două-trei săptămâni. Abia acum am putea vorbi de o veritabilă ofensivă psihotronică.

* Post Scriptum. Mi se suflă că la acţiunea de susţinere a Executivului Grindeanu participă o singură persoană. Cam aşa arată democraţia, nu-i poţi mulţumi pe toţi locuitorii patriei. Jos labele de pe ceva, în funcţie de canalul de televiziune pe care îl frecventezi. (UPDATE: Au mai ajuns şapte oameni, care fac front comun cu Iordache şi Dragnea. Călătoria continuă).

* Apropo de posturile de ştiri din România. Urmăresc preponderent jurnalele informative de la Digi 24, dar frunzăresc şi alte „butoane” de pe telecomandă, şi admit că acea remarcă din şedinţa CNA-ului, cum că brandul mov şi-ar fi pierdut echilibrul, este pertinentă. Iată ce se întâmplă atunci când o duduie ca Antena 3 se admiră prea mult în oglindă!

* Ieri a picat prima moţiune de cenzură îndreptată împotriva Cabinetului Sorin. Şi dacă tot am pomenit democraţia românească, merită să precizez că parlamentarii PSD şi ALDE n-au votat. Conducătorii acestor formaţiuni politice n-ar fi avut nimic împotrivă, opţiunile fiind clare - ori nu votaţi, ori niciodată n-o să mai votaţi.

Citit 557 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2017 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.