Drumul Expres, pe ultimul drum

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cetăţeanul Klaus s-a deplasat ieri la Parlament şi le-a vorbit telespectatorilor, doar n-o să ne cherchelim cu apă plată că l-au ascultat şi cei prezenţi în plen. Doar cu excepţiile arhicunoscute. Previzibili, social-democraţii s-au îmbulzit la uşi precum călătorii care circulă fraudulos în mijloacele de transport în comun şi resimt haina suprasaturată a controlorului. Nene, compostaţi biletul înainte de coborâre!

* L-aş întreba pe domnul deputat Bacalbaşa, altfel pasionat de focuri de tabără (vezi imaginile în care îi acuză cam fără draperii pe USR-işti că incendiază cluburile de noapte!), de ce a votat împotriva proiectului pentru finanţarea studiilor premergătoare realizării drumului expres Galaţi-Brăila-Slobozia-Autostrada A2. Un alt deputat, Bogdan Rodeanu de la USR, între două deflagraţii în care e musai să piară tinerii liberi şi frumoşi ai republicii, şi-a făcut timp să scrie pe Facebook că obiectivul a fost realmente demolat în Camera Deputaţilor: 75 de voturi pentru, 172 împotrivă. Împotrivă, am dedus din textul domnului Rodeanu, au votat parlamentarii PSD şi ALDE, aşadar şi Spiderman, fostul partener de platou al lui Dan Negru. Dar şi doamna deputat Roşca, politician pentru care mai importante au fost listele cu sume pregătite pentru manifestanţi decât un blestemat de drum care să-i scoată conjudeţenii la lumină. Salvarea rămâne tot la piromanul Iohannis - ne va aprinde pneurile pe şoselele de lumea a III-a din acest prăpădit colţ de Uniune Sovietică.

* Culmea este că în cea mai recentă campanie electorală s-a tot turuit pe seama acelui drum expres... Doar am zis eu că nu-i a bună. Şi pentru că tot ies „europensionarii” (habar n-am de unde această titulatură hipsterească) gălăţeni în stradă, le-aş da o temă serioasă, nu baliverne precum binomul şi dezbinarea. Strigaţi, distinse persoane de vârsta a III-a, şi împotriva personalităţilor Durbacă şi Dobre, nume pentru care Palatul Parlamentului este a doua natură, dar cărora absenţa unei rute civilizate care să lege Galaţiul de ţară nu le-a şifonat zenul şi feng-shui-ul. Urâte vremuri am mai prins!

Citit 964 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2017 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.