Tot Bota al nostru e mai bun

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Astăzi, după tradiţia vechilor săteni mutaţi în mediul urban, este Ziua Îndrăgostiţilor serbată de ospătari. Sau, mai bine zis, Ziua Ospătarilor Îndrăgostiţi.

* Olguţa de la Muncă, să-mi iertaţi sintagma, doreşte implementarea programului Primul Salariu. Evident, o ştim din moşi-strămoşi, prima leafă se sparge pe băutură, drept cinste făcută apropiaţilor. Mă rog, cei mai îndrăzneţi apelează şi la altfel de produse. Mai în carne vie, aşa, dacă mă înţelegeţi...

* Apropo de madam originară din Oltenia. Fiinţa a afirmat luni seară că Victor Ponta ar putea fi o soluţie pentru Ministerul Justiţiei. Aoleu! Să te ungă Olguţa, Victore, chiar în halul acesta ai ajuns? Ar fi fost greu de digerat. E bine, însă, că omul a infirmat varianta, aşadar tot Nicolicea are şanse consistente de a umple biroul după interimatul Anuţei Birchall. Ptiu, Doamne fereşte!

* Şerban Nicolae îmi pare a fi noul Dragnea. Ca nivel de antipatie. Tăriceanu? E noul Iordache pentru insolenţa pe care o transmite dincolo de micul ecran. Grindeanu? Habar n-am dacă l-a mai văzut cineva după întâlnirea cu interlopii din Timişoara. A, ba da, a făcut turism la Palatul Cotroceni, pentru un tȇte-à-tȇte cu Iohannis.

* Biata Alinuţa Gorghiu... Cu toate că în campanie a purtat în poşetă sendvişul furat de Liviu Dragnea, n-a avut această onoare şi după alegeri. A ajuns să fie acuzată de mitocănie de muntele de bun-simţ Şerban Nicolae. Ai jucat prea sus, fată - până la feliuţele alea de pâine, te lasă eşalonul secund al lui Liviu fără olivieră şi fără furculiţă.

* Am pus mâna pe o mostră de inteligenţă precară de tipul celei promovate de parlamentarul Bota. Ăla care ne inoculează că noaptea din februarie se pupă cu ziua de după 1 mai. O domnişoară din Marea Britanie dă loteria în judecată, după ce a câştigat potul cel mare. Coniţa a făcut praf milionul de euro şi acum îi cere socoteală instituţiei care, cu greu se subînţelege, i-a deschis calea spre vicii. Ha, frumos, nu-i aşa? Da, dar tot Bota al nostru mi se pare mai bun.

Citit 502 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.