Schi pentru Floricica lor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iohannis l-a chemat pe Grindeanu la Palatul Cotroceni, întrevederea fiind programată în dimineaţa acestei zile. Preşedintele, după un weekend intens petrecut pe derdeluş, are câteva poze de arătat şi, vorba aia, n-are rost să i le bagi sub nas unui apropiat, ci persoanei care te invidiază.

* Cetăţeanul Klaus s-a pozat în Munţii Şureanu cu diverşi posesori de drept de vot din România. Domnul boss a schiat, în general s-a dat la vale, cam acolo unde şi-l doresc Floricica Dansatoarea şi ceilalţi protestatari pro-Guvern.

* Aşadar, iată un răspuns devastator la întrebarea Floricicăi, unde este domnul Iohannis? E la schi, fată, se uită de sus la toată lumea. Iar la un moment dat îi îngheaţă nasul.

* Mister, totuşi cred că e ceva ciudat cu mitingurile astea din Piaţa Victoriei, mi-a şoptit făcând cu ochiul un taximetrist care se dă bine ancorat în realităţile româneşti. Nene, adaugă el, eu cunosc bine românul - nu prea-l mai scoţi din casă de când cu emisiunile de seară şi cu Facebook-ul. Oare cine-i plăteşte pe ăştia, domnule? L-am urmărit atent, mi-am păstrat calmul şi am vrut să aflu dacă cei din faţa Palatului Cotroceni suferă de acelaşi sindrom. Niciunul nu e bun, tată, niciunul, a conchis el, frânând brusc în faţa unui semafor galben-roşu. Carevasăzică, asta dezbinare - mai există o categorie de români, aşa-zişii arbitri între palate. Îi putem spune „trezbinare”.

* România TV a difuzat imagini scandaloase cu premierul Sorin. A, nu erau ipostaze din vreo şedinţă de Guvern, omul se afla în jurul unei mese populate şi de doi interlopi, cel puţin astfel s-a exprimat o jurnalistă de la canalul lui Sebi Ghiţă. Rămâne de stabilit dacă unul dintre ei era Dragnea sau Chirica, în funcţie de cum navighează IT-istul dat în urmărire generală.

* Soroş a pus la cale şi steagul imens din faţa clădirii în care funcţionează Executivul? Păi, nea Georgică ăsta e ungur... Eh, şi-o fi pus şi el mâinile la ochi în acele clipe.

Citit 582 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2017 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.