Preşurile din est ale Europei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Bărbaţii români se împart între cei care ţin cu noţiunea de play-off şi cei care sunt nevoiţi să se uite la play-out. Da, este vorba despre fotbal, dar discuţia rămâne în picioare şi la capitolul femei. De unde să ştii că vei rata calificarea din cauza unui amărât de buchet de flori?

* Tăriceanu de la Senat afirmă că „procurorii au carenţe grave de tot de judecată şi de morală”. Aşadar, orice copil hain visează să ajungă procuror, golanii n-au alt viitor, ci vreun birou nenorocit pe la Direcţia Naţională Anticorupţie.

* Antenistul Mircea Badea i-a făcut plângere penală lui Moise Guran pentru alerta falsă de cutremur. Dacă n-ar fi dramatic, ar fi... Aş, m-am săturat de clişeele astea! Chestiunea se prezintă cam aşa:

1. Televiziunile în care prăşeşte fostul amic al lui Oreste au pierdut numărul alarmelor mincinoase, iar unele ar putea rivaliza cu seismul de 10 grade pe scara Richter plăsmuit de softul lui Moise.

2. Guran le-a cerut iertare oamenilor panicaţi aiurea-n tramvai şi, după intrarea aiuristică în poveste a lui Badea, îmi vine să-i dau un SMS jurnalistului competent în zona economică - bravo, tataie, a fost o glumă reuşită!

* Europa în două viteze, aşa cum şi-o doreşte Juncker de la Bruxelles, ar putea fi rechemată în service la numai câteva luni de la lansare. Din cauza preşurilor din est.

* O Ilincă şi un Alex vor reprezenta România în finala Eurovision de la Kiev. Îmi pusesem ceasul ca să urmăresc circul ieftin de pe TVR, dar m-a reţinut parodia fotbalistică din Liga I. Ca să-l parafrazez pe Băsescu, mă minunez ce dramă trăiesc românii ăştia, Adriene: să aleagă între zdrăngăneala geografică a bătrânului continent şi eşalonul insolvenţelor cu chişcă rotundă.

* Când vine vorba de flori, românii sunt cei mai zgârciţi europeni. Astfel se exprimă un studiu enervant din cale-afară... Cum mama naibii suntem cei mai cărpănoşi dacă ni s-a gâtuit bugetul de pe 14 februarie încoace?        

Citit 784 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.