Şerbane, de ce nu dai cu var?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un antrenor de fotbal, Leo Grozavu de la FC Botoşani, şi-a luat la palme un jucător deoarece acesta din urmă şi-ar fi aruncat tricoul de pe el. Bre, iartă-mă că mă implic în problemă, dar am impresia că şi pe Şerban Nicolae l-am văzut în pielea goală...

* Apropo de Şerbănică. Rubensianul pesedist doreşte să modifice niscaiva legi care ar permite graţierea unor corupţi, dacă cel care ia sau dă mită poate fi numit corupt. N-are rost să mai stea câte trei în pat, başca e şi igrasie în celule, se justifică pufosul care conduce un grup parlamentar. Speţa merită o minunată defalcare:

1. Şerbane, de ce nu te duci să dai cu var, nene? A sosit primăvara, ia o găleată de var stins şi aranjează-le încăperile, dacă tot te mănâncă în responsabilitate.

2. Vorba unui respectabil domn de pe Facebook - de ce nu cumpăraţi mai multe paturi? Sau nişte fotolii extensibile. Boss, în China sunt şi executaţi corupţii, acolo cred că igrasia e ca un disc cu Irina Loghin. Adică, ori nu-l bagi în seamă, ori te amăgeşti că la un moment dat se va strica pick-up-ul.

3. Liviule, mai aveţi mulţi d-ăştia prin partid care vin cu diverse inţiative? Ca să ştim să nu mirosim a fiere la întâlnirea cu asemenea entităţi superioare.

* Olguţa de la Muncă are de gând să dubleze lefurile bugetarilor, dacă acestea ating limita de 4.000 de lei pe lună. După această graniţă, creşterea va fi de numai 45 de procente. Minerii ar trebui să descindă la sediul social-democraţilor - cu siguranţă ar găsi o tiparniţă de lovele. Şi droguri, evident, ca pe vremea slugilor lui Miron Cozma care dădeau buzna la peneţeu şi peneleu.

* Peneleu? Aoleu, scuzată-mi fie rima inocentă! Se caută ăştia de nu se vor mai găsi niciodată. Iarăşi au avut şedinţă, acum câteva zile, şi a rămas că vor face alegeri prin vară. Pare-se că la ei în grădină nu cresc şerbani şi nici livi ca în alte părţi, aşadar se vor mulţumi cu orbani, buşoi şi turcani. Şi vă mai întrebaţi de ce apar ordonanţe d-alea?        

Citit 601 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2017 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.