PLM, Poporul Luptă Mândru

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* De la 1 aprilie, carnea de porc este mai scumpă cu 30 la sută. Doar ziceam eu că obrazul politicianului cu cheltuială de ţine...

* Coloana Infinitului a fost vandalizată de o fetiţă de 12 anişori. Minora a scrijelit pe opera lui Brâncuşi nişte consoane: S+S=BFF, unde BFF înseamnă Best Friends Forever, iar de traducere să se ocupe altcineva, căci eu n-am spaţiu. Un parlamentar, dacă ar fi avut ocazia să se iscălească pe Coloană, ar fi mâzgălit un PLM, adică Poporul Luptă Mândru.

* Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu şi Iohannis s-au hlizit în momentul în care cei mai noi membri ai Cabinetului Grindragnea depuneau jurământul, la Cotroceni. Am rămas fără aer, ne întrebam ce se întâmplă, nu ştiam dacă au aterizat extratereştrii, răpindu-ne mişeleşte conducătorii... Explicaţia a venit de la Livache, la Antena 3: „Ştiţi, doamna Sevil spusese o glumă. E o persoană atât de hâtră!” Uau, zic, n-aş fi pariat că doamna Shhaideh e croită pe stilul stand-up comedy, ba chiar citesc pe chipul domniei sale o deznădejde abisală, un ficat de King-Kong, ceva inexplicabil. Stela şi Arşinel, sunteţi expiraţi, nene! Doru Octavian şi-cum-îi-mai-zice? Aş. Vicepremierul năşit de mustăcios, acesta e trendul în caterinca dâmboviţeană.

* Acelaşi Dragnea spune că partidul său este tolerant. Cu cine, cu cine, aş întreba, chiar dacă ştiu că am decupat din context... Şi cu Florin Iordache, bre?

* Un băcăuan cu spirit întreprinzător a zidit o dubă în bloc, ceva nemaiîntâlnit. Cu alte cuvinte, moldoveanul se poate culca liniştit - mascaţii nu intră niciodată cu forţa în autovehiculul care le este al naibii de familiar.

* La Grădina Zoologică din Craiova, urşii sunt alimentaţi cu snacks-uri şi suc. Şi să mai spui că animalele sunt tratate inuman...

* O biată femeie de 80 de ani din vestul României a fost înşelată cu 80.000 de lei prin metoda accidentul. Stop! De unde avea bătrâna atâţia bani în casă? Abia asta e o ştire.        

Citit 692 ori Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2017 16:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.