Spital. Secţia de croşee

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un medic de la spitalul Marie Curie din Bucureşti a fost bătut de tatăl unei copile. Motivul? Civilul era nemulţumit de diagnosticul pus de specialist. Comentarii:

1. În ciuda aparenţelor, am crescut şi mai mult în ochii străinilor. Faza cu ieşitul în stradă e la categoria muscă şi alte zburătoare pe lângă evenimentul de faţă. Îşi vor spune, pe bună dreptate, ăia de afară că românul s-a născut poet şi nu prea, ci medic. Direct din maternitate. Dacă un nene de pe stradă se pricepe la sindroame, afecţiuni şi malformaţii, e limpede că în spaţiul carpato-danubiano-Ponta medicina e la ea acasă. Din păcate, ne vor racola în continuare specialiştii, vom rămâne mai puţini chirurgi, pediatri şi ortopezi...

2. Înţeleg din gestul violentului de duzină de la Marie Curie că doctorul trebuie să se comporte precum realizatorul de emisiuni domestice. Dacă nu zici ce-i place telespectatorului să audă, va schimba canalul. În cazul curent, cu croşeul.

* Ministrul Educaţiei, acel nene care gâdilă o gramatică de tinichigiu auto, îşi doreşte ca elevii să care ghiozdane mai uşoare. Bine, boss, am o variantă premium pentru matale: odoarele patriei să facă mai multe drumuri pe zi ca să târâie după ei absolut toate rechizitele necesare, adică manuale, caiete, auxiliare, alte auxiliare, alte manuale, caiete care nu se ştie dacă vor fi folosite vreodată, penar, o culegere care ar fi putut foarte uşor să rămână în clasă, la profesor, blocul de desen şi, dacă se poate, întregul bloc de locuinţe în care revine seara.

* Conform studiilor, românii sunt gata să-i ajungă pe americani - 33 la sută dintre mioritici sunteţi supraponderali, iar 15 procente obezi. Sunteţi, am stabilit, aşadar subsemnatul suferă de subiectivism bine făcut. Şi puţin picant, cât să meargă şi o bere.

* Apartamentele din marile oraşe s-au scumpit în primul trimestru al acestui an cu patru la sută faţă de ultimele trei luni din anul 2016. Pentru persoanele fără adăpost, aceasta este o informaţie inutilă. E ca şi cum ai prezenta cotele apelor Dunării la Bagdad.        

Citit 580 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2017 18:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.