CTP-ul zice că nu. Aşa să fie!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* O fi început Al Treilea? Hm, eu când m-am trezit ieri-dimineaţă, dând drumul la televizor, mi-am adus aminte că mi s-a dus rezerva de artificii... Doamne, îmi zic, a venit iarăşi Revelionul şi m-a prins descoperit. Noroc cu rachetele americane, altfel nu mi-aş fi iertat-o. Başca sarmalele, piftia şi plăcinta cu răvaş...

* De fapt, n-a fost lansată la apă o nouă conflagraţie mondială. Pariază CTP-ul că situaţia nu stă chiar aşa, or nu prea poţi să-l contrazici pe analistul echipat în trening şi geacă de navetist. Măcar de-ar fi aşa, cu toate că s-ar putea să vină altul, Tolontan, cu dovezi evidente că trebuie să ne ascundem în buncăr. Doamne fereşte!

* Conform Institutului de Statistică, românii o duc mai bine decât anul trecut. Există şi un procent în acest sens, adică informaţia nu e seacă, au lucrat destui băieţi ca să-i dea această formă incredibilă - cu 14,5 la sută o huzurim peste ce se întâmpla în 2016. Nu cu 15 procente, sau 14 virgulă 3 sau 7. Au numărat oamenii zi şi noapte, ca fanaticii, vorba lui Dem Rădulescu. Virgula aia chiar mă demoralizează, n-am cum s-o iau acasă, că locuiesc strâmt, la două camere. Decomandate, dar numai două sunt.

* Specialiştii de la International Business Times (habar n-am care le e specializarea, dar le dau un vot în alb) consideră că dormitul în pielea goală prezintă beneficii uimitoare pentru sănătate, de la pierderea în greutate la fertilitate crescută în rândul bărbaţilor. Păreri cât de cât pertinente, ca la români:

1. Nu mi-l închipui pe Nicuşor Constantinescu de la Constanţa soilind gol, ca broscoiul, spre mirarea pozitivă a cântarului de baie. Şi nici pe conul Piedone de la sectorul la care activa înainte de a fi trecut pe linie decedată.

2. La noi, la moldoveni, există o vorbă - dacă strănuţi ca apucatul, eşti întrebat retoric de ce nu te-a învelit noaptea trecută. Ce să răspunzi, să dai vina pe pijamalele atânate în cui? N-are rost, aşa că studiul de faţă nu e aplicabil p-aici.

Citit 619 ori Ultima modificare Vineri, 07 Aprilie 2017 17:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.