Nişte canibali superficiali

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu vi se pare că asemenea bizarerii numai în România pot fi întâlnite? Trenurile întârzie cu orele, chiar şi cu zilele, iar atunci când vin rămân fără frâne.

* Asta înseamnă să fii impiegat. Aiurea! Era doar de dragul calamburului, păcat că cea mai recentă mostră de hazard pe şine s-a soldat cu victime.

* Ţara noastră a câştigat 30 de medalii la Campionatul European de karate. Din nefericire, la bătaie rămânem ultimii, în ciuda laurilor prezentaţi inclusiv în faţa camerelor de luat vederi. Singurele momente în care facem uz de violenţă se consumă la coadă la promoţii de tigăi şi de hârtie igienică.

* Conform unui studiu recent, canibalismul a apărut mai mult din snobismul strămoşilor omului, carnea de Vasile, Gheorghe sau Ion fiind considerată mai puţin nutritivă decât alte fleici, cefe şi scăriţe. Aşadar, nu suntem chiar atât de nutritivi pe cât ne credem, pare să zică James Cole, un expert în evoluţia umană de la Universitatea din Brighton. De aici poate şi vorba populară conform căreia mereu trebuie să-ţi iei inima-n dinţi, că n-o să te mănânce nimeni...

* Canibalismul (sau, dacă vreţi, antropofagia) mileniului al III-lea se manifestă superficial, cel puţin în spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Al nostru, plesnit de bulimia parvenitismului, muşcă doar din părţile moi fără de care nu putem face unghi drept, pe scaunul din bucătărie. Nişte dihori, domnule, nişte dihori!

* După rezultatele sublime de la alegerile parlamentare, Buşoa (mă dau francofon, iaca bunătate de argument!) a câştigat şefia filialei Bucureşti a Partidului Naţional Liberal. Cine este Buşoa ca să conducă principala formaţiune de opoziţie, căci este creditat cu şanse mari şi la scrutinul pentru desemnarea liderului suprem? S-a remarcat cu câteva înfrângeri, e de statura lui Emil Boc, n-are însă şi notorietatea primarului de Cluj-Napoca şi, abia acest element pare să aibă greutate, nu e cercetat penal. Bravo, succes, duceţi mai departe sendvişurile Alinuţei Gorghiu! Nu ei, ci nouă.

Citit 765 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2017 14:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.