Hamsii politice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pozele cu scrumbii tratate corespunzător pe grilaj au făcut iarăşi deliciul Facebookului. Desigur, nu ştiam cum să-i fac de râs pe cei care au marcat iarăşi momentul, umplând feed-ul reţelei de socializare de mămăligi, oase de hering (mi-a şoptit un profesionist cu undiţă că heringul joacă rolul maidanezului în blană de miel atunci când cauţi disperat scrumbie), foi de staniol şi bere la cauciuc. Să vă fie de bine, dar nu s-ar putea în intimitate?!

*  Bine că se face baie cu apă caldă în municipiul Galaţi... Ziceam şi eu, aşa, ca mahmurul care n-a înţeles din Sărbătoarea Floriilor decât cum să nu meargă deloc pe apă. Rece.

* Apropo de solzi, guvernatorul Deltei Dunării i-a tras de urechi pe Dragnea şi Grindeanu, după ce acum o săptămână şi ceva s-au fotografiat ca pelicanii cu ştiucile în aripă. Puteau să le pupe şi să le dea drumul în apă, să promoveze pescuitul sportiv, nu să le ia acasă, a concluzionat boss-ul rezervaţiei naturale. Aoleu, iată ce hamsii politice îmi traversează gulia de pe umeri:

1. Guvernatorului ăsta îi cam este cald cu barca pe uscat. Habar n-am cine l-a plantat acolo, dar nu PSD-ul, însă miroase clar a vânt de schimbare. Te pui cu nea Mustaţă, bre?

2. Liviu are toate motivele din lume să-i dea peste nas tipului din Deltă. Băi, nici noaptea ca hoţii, dar nici ziua ca pescarii destoinici? Nu se poate aşa ceva, aşadar du-te repejor la scara ta!

3. Să pupi ştiuca şi s-o arunci? E ca şi cum ai sări peste pârleazul licitaţiei publice şi n-ai mai îngropa antebraţul în groapa cu caşcaval... Parcă nici eu nu m-aş mulţumi să memorez suma din contract şi să-mi zboare gândul la reconversia profesională.

* O dronă care transporta un telefon mobil într-un penitenciar din Ploieşti a fost dărâmată cu mătura de un gardian. S-au dus naibii eforturile depuse pentru ca ştiinţa şi tehnica să ne domine până la finele veacului. O biată mătură a dat de pământ cu tehnologia, a umplut-o de praf, a ridiculizat-o.

Citit 642 ori Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2017 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.