Şerban Nicolae Guţă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Aţi auzit-o p-aia a lui Şerban Nicolae, acel panseu conform căruia până şi Mântuitorul s-a născut noaptea? Da, nenicule, chiar aşa s-a întâmplat, dar Iordache, Grindeanu şi Dragnea nu seamănă cu cei Trei Crai de la Răsărit.

* Zice-se că pufosul de Şerbănică a vrut să fie ironic cu această găselniţă. Haida-de, s-avem pardon! Sper să nu citesc pe undeva că propoziţia simplă a parlamentarului Nicolae este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

* Erdogan-Stănescu de la Ankara ameninţă în continuare Europa. Va plăti pentru atitudinea afişată faţă de noi, spune micul dictator al Înaltei Porţi. Boss, lasă abureala, nouă să ne zici dacă telenovelele alea cu Suleyman vor mai ajunge pe la televiziunile ghiaurilor... Ar fi păcat ca, din cauza unor răutăţi gratuite, să treacă toţi românii pe emisiuni culturale.

* Coloana Infinitului de la Tg. Jiu a fost vandalizată din nou, o fată de 16 ani scrijelindu-şi numele pe opera lui Constantin Brâncuşi. Acum o săptămână, o copilă de 12 ani mâzgălise nişte consoane pe acelaşi monument, iar de aici se desprinde o banală concluzie: se răzbună Cuminţenia Pământului. Ia zi, Brâncuşi a fost şi al tău sau numai al doamnei actriţe Oana Pellea?

* Ieri, în timp ce sculptam rubrica de faţă, s-a înşurubat ştirea că sistemul centralizat de încălzire a apei şi a caloriferelor din Galaţi s-a dus la cele veşnice. La Domnul. Este o ştire proastă în primul rând pentru cei de la Electrocentrale - îşi asgurau o mare parte din venituri pe filiera Primărie - foste regii autonome de bla-bla etc. De partea cealaltă, cetăţenii de la bloc fără centrală de apartament vor renunţa în primul rând la duşuri. Dar după primăvară vine vara, deci mai merge o repriză pe jumătate scoţiană, apoi se instalează toamna. De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii? Întrebarea asta retorică merge chiar de pe la finele lui octombrie încolo. Şi veni-va iarna: decembrie, ianuarie şi, mai ales, februarie. Cui îi va mai păsa că nu poate să facă un duş ca lumea?

Citit 726 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.