Vrei să fii consultantul meu fiscal?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Îl urmăreşti de ceva vreme, îi ştii pe de rost parfumul. E ceva nou, deci se poate vorbi şi despre gângăniile din stomac, dar nu ştii cum să-l abordezi. Reuşeşti totuşi să-i faci rost de numărul de telefon, ajungeţi la aceeaşi masă, te sfieşti, îţi repeţi că n-ar trebui să faci acest pas, tragi aer în piept, îţi iei inima-n dinţi şi i-o arunci mecanic, fără pic de talent: Vrei să fii consultantul meu fiscal?

* Dacă aţi ratat revista presei de ieri, românii se vor îmbogăţi cu o nouă entitate. După medicul de familie, girantul, profesionistul care îţi vinde RCA şi învăţătorul celui mic, va apărea consultantul fiscal al fiecărei gospodării. Va fi ca medicul de familie, susţine ministrul de Finanţe Viorel Ştefan, un gălăţean. Ne va fi acoperit contul cu ceva... Sărut mâna, domnule Dragnea!

* Sevil Shhaideh, vicepremier şi finuţă a domnului Dragnea, a declarat acum două zile că anul acesta va fi definitivat podul care va înfrăţi judeţele Brăila şi Tulcea. Podul, am zis? Iertare, este vorba despre proiectul podului, aşadar nu vom mai traversa bătrânul fluviu cu bacul, cum se tot întâmplă de la daci şi vizigoţi încoace. Tot Livache ne povestea în urmă cu ceva vreme că Sevil are un umor incredibil. Eh, avem ditamai mostra de caterincă pe banii contribuabililor.

* Ne pregătim de Sărbătoarea Pascală... Tot mai intens. Unii bat covoarele, alţii umplu sifonul, doamnele cumpără cozonaci şi ouă care vor deveni roşii. Ouă roşii. Deci suntem în prag de sărbătoare, e de bine, ne vom simţi bine, ne vom relaxa, vom umple Facebok-ul de poze cu farfurii pline şi cu oase de miel alături. OK, aşadar, e limpede ce se petrece, e ceva de bine, dar de ce găsesc la greu ştiri despre programul spitalelor la care puteţi apela în caz de urgenţe?

* Un copil de numai opt ani şi-a dus sora la fast-food cu maşina, după ce a învăţat de pe Youtube cum trebuie să conducă. De pe acelaşi canal de informare, băieţelul va deprinde să şi înjure în trafic, să dea flash-uri şi să claxoneze domnişoarele fără stăpân. Regret exprimarea misogină, dar altfel aş fi ratat ultima parte a glumiţei.        

Citit 624 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 18:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.