1 Mai, nisip... Pe carosabil

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieşirea tradiţională de 1 Mai la mare nu se mai ţine anul acesta. Nisipul a fost aruncat pe carosabil.

* Şi a nins din nou ca-n poveşti, cel puţin aşa scria ieri pe Facebook. Zmeule, mai lasă-ne, boss, că noi am trecut pe poezii!

* Ultranaţionaliştii sunt de înţeles pe vremea asta. Băi, e urât tare afară, clamează ei şi jur că nu-i pot contrazice.

* Un procuror din Serbia susţine că Sebastian Ghiţă a fost agăţat într-o cafenea din Belgrad. Bleguţul, dacă ar fi fost atât de înzestrat din punct de vedere informaţional, ar fi putut afla din zaţul de pe fundul ceştii că va fi umflat.

* Frigul din ultimele zile va scumpi preţul legumelor şi al fructelor româneşti. Anunţul a fost făcut de la primii fulgi de nea picaţi în luna lui aprilie... Hm, ce să-i faci? Dumnezeu mi-e martor că am vrut să trec numai pe ştevie, banane şi ardei capia. O să rămân la porc, mi-e greu să mă consolez cu acest gând, dar n-am alternativă.

* Actriţa Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară cea mai frumoasă femeie din lume. Decizia îi aparţine revistei People şi mi se pare cel puţin discutabilă. Julia nu pare a fi cea mai cea, dar nici eu n-am luat interviul de angajare la publicaţia amintită.

* Alexandru Mironov este de părere că rasa umană ar fi condamnată la dispariţie dacă asteroidul care trece zilele acestea pe lână Terra ne-ar lovi planeta în portierele din dreapta. Mă întreb dacă salariul domnului fost prezentator de emisiuni ştiinţifico-fantastice este măricel. Sau pensia, mai degrabă. De ce mă dau atât de curios? Eh, am impresia că n-aş fi chiar atât de departe cu concluziile, că aş fi competent cât de cât, cum se zice.

* Doamna Serena Williams, numărul 1 mondial la tenis pentru femei, a anunţat că nu va mai presta în 2017, deoarece este însărcinată. Vă rog, fără glume nelalocul lor! Să-i fie de bine, să-i trăiască pruncul şi am impresia că Simona Halep are motive să fie bucuroasă. A, nu e vorba că ar putea ajunge liderul WTA, ci că va primi invitaţie la botez.

Citit 1884 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 15:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.