1 Mai, nisip... Pe carosabil
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

1 Mai, nisip... Pe carosabil

* Ieşirea tradiţională de 1 Mai la mare nu se mai ţine anul acesta. Nisipul a fost aruncat pe carosabil.

* Şi a nins din nou ca-n poveşti, cel puţin aşa scria ieri pe Facebook. Zmeule, mai lasă-ne, boss, că noi am trecut pe poezii!

* Ultranaţionaliştii sunt de înţeles pe vremea asta. Băi, e urât tare afară, clamează ei şi jur că nu-i pot contrazice.

* Un procuror din Serbia susţine că Sebastian Ghiţă a fost agăţat într-o cafenea din Belgrad. Bleguţul, dacă ar fi fost atât de înzestrat din punct de vedere informaţional, ar fi putut afla din zaţul de pe fundul ceştii că va fi umflat.

* Frigul din ultimele zile va scumpi preţul legumelor şi al fructelor româneşti. Anunţul a fost făcut de la primii fulgi de nea picaţi în luna lui aprilie... Hm, ce să-i faci? Dumnezeu mi-e martor că am vrut să trec numai pe ştevie, banane şi ardei capia. O să rămân la porc, mi-e greu să mă consolez cu acest gând, dar n-am alternativă.

* Actriţa Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară cea mai frumoasă femeie din lume. Decizia îi aparţine revistei People şi mi se pare cel puţin discutabilă. Julia nu pare a fi cea mai cea, dar nici eu n-am luat interviul de angajare la publicaţia amintită.

* Alexandru Mironov este de părere că rasa umană ar fi condamnată la dispariţie dacă asteroidul care trece zilele acestea pe lână Terra ne-ar lovi planeta în portierele din dreapta. Mă întreb dacă salariul domnului fost prezentator de emisiuni ştiinţifico-fantastice este măricel. Sau pensia, mai degrabă. De ce mă dau atât de curios? Eh, am impresia că n-aş fi chiar atât de departe cu concluziile, că aş fi competent cât de cât, cum se zice.

* Doamna Serena Williams, numărul 1 mondial la tenis pentru femei, a anunţat că nu va mai presta în 2017, deoarece este însărcinată. Vă rog, fără glume nelalocul lor! Să-i fie de bine, să-i trăiască pruncul şi am impresia că Simona Halep are motive să fie bucuroasă. A, nu e vorba că ar putea ajunge liderul WTA, ci că va primi invitaţie la botez.

Citit 305 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 15:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.