Gospodăria salvează

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Din cauza zăpezii de aprilie, la casele de amanet te poţi prezenta şi c-un kilogram de mere.

* A revenit îngheţul, ne-am ales şi cu brumă în ajun de 1 Mai. Moldovenii se vor întreba pe bună dreptate de ce nu se culege la vie...

* Cum, iară au întârziat trenurile din România? N-are cum, verificaţi, băieţi, verificaţi!

* Ne vom pricopsi cu impozit pe gospodărie. S-au exprimat în acest sens Ministrul de Finanţe, apoi doamna Olguţa de Muncă, dar şi Liviu Dragnea, şeful Camerei Deputaţilor. Va fi bine, au zis ei în cor, adică ne vom numi gospodari, căci te poţi chema altfel dacă vei plăti impozitul pe gospodărie? Totuşi, avem o problemă. Homeless-ul cartierului în care locuiesc m-a întrebat ieri unde poate achita impozitul pe gospodărie şi dacă se poate da cu banul şi online.

* Dragnea s-a lăudat la Antena 3 cu cei opt peşti prinşi la malul oceanului. Boss, ăsta e pescar veritabil - d-aia jonglează cu minciuna, doar ştiţi că asta e una dintre calităţile de bază ale posesorului de lansete şi minciog.

* La Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca s-au umflat în pene şi intemperiile. Adică, a plouat în sală, antrenoarea Mariana Bitang dând intens la mop pentru a scoate apa din peisaj. Turneu de gimnastică sau curling pe aparate?

* Specialişti în somnologie din Statele Unite ale Americii susţin că orele de curs pentru elevii de şcoală primară ar trebui să înceapă cel puţin la ora 8.30. Studiul este în curs de finalizare, căci şi parlamentarii sunt supuşi riscului de a adormi în bănci.

* Vicepremierul Shhaideh a declarat ieri la Brăila că suntem încă în pericol de a pierde bani europeni. N-am înţeles afirmaţia finuţei lui Dragnea, mi-aş dori să revină asupra ei. Adică, există caşcaval care n-ar mai putea fi ascuns sau se referă la bugetul subsemnatului? O avea simţul umorului mai dezvoltat decât media pe ţară, aşa cum o lăuda Livache, dar orişicât.

Citit 1886 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.