Macroul lui Liviu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mi-e greu să înțeleg ce simt oamenii din județul Galați care au rămas de săptămâna trecută fără energie electrică. Extorsiunea unui degajament..., într-un viscol, a lăsat jumătate de Covurlui fără 2.20 în opaiț, iar mai-marii Electrica nu promit nimic, încercând să estimeze ziua în care se va reveni la normal. Bănuiesc că sinistrații nu vor mai plăti factura vreo două luni, nu-i așa? Desigur, şi marmota!

* Şi au fost alegeri în Franţa, domnul Macron intrând în turul al II-lea cu un procent-două în faţa extremistei Le Pen. Pescarul de frunte al României, şi l-am numit aici pe Liviu Dragnea, s-a crucit când a văzut exit-pollurile: Moamăăă, a ieşit Macrou!

* Consiliul Județean Teleorman intenționează să cheltuiască peste 10 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor județene. La ce bun? Şi-aşa se dă numai în gropi în zilele de scrutin...

* Conform studiilor, un român munceşte două zile pentru un plin de benzină. Ok, n-am făcut parte din echipa care a lucrat pentru a ajunge la acest rezultat cinic, dar am o întrebare - ce face mioriticul care n-are maşină? Poate să vândă benzina aia la orice peco?

* Un reputat analist turc este de părere că Erdogan-Stănescu nu poate fi considerat dictator. Declaraţia iniţială, şi corectă, aş adăuga, sună cam aşa: Domnul dictator nu poate fi considerat doar preşedinte.

* O casă de amanet din Bucureşti a fost jefuită în plină zi, borfaşii fugind doar cu câteva lănţişoare de aur. Comentarii:

1. E cineva tentat să creadă că, astfel, vor dispărea firmele de chezăşie? Nţ. S-a mai încercat şi altă dată.

2. Numai lănţişoare, aşa cum scriam mai devreme, nimic mai mult n-a dispărut din seifuri. Bandiţii or avea gânduri suicidale, dar d-alea pipernicite, diminutivate.

* Mă bucur enorm pentru medaliile cucerite la Europeanul de gimnastică de la Cluj-Napoca, mai ales datorită faptului că România s-a prezentat cu echipa de old-boys. Abia acum ne arătăm valoarea. Bravo, Cătălina şi Marian!

Citit 1903 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.