Uber, mucegaiuri şi noroi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Taximetriştii bucureşteni au ieşit ieri în stradă. Mă rog, iertaţi-mi exprimarea tautologică. Erau acolo, bre, şi au decis să rămână şi peste program pentru a protesta vizavi de alternativa Uber şi alte variante importate de la nenorociţii de capitalişti. Îmi dau cu părerea, d-aia sunt şi plătit. Carevasăzică, sunt plătit, a? Urât, foarte urât, domnule pseudojurnalist! Cu riscul de a defecta gluma, precizez că sunt răsplătit de conducerea redacţiei pentru insignifianta-mi prestaţie, nu de Uber-işti. Booon:

1. În caz că e vorba de bube provocate de Uber, care-mi sună nemţeşte, se va autosesiza şi boss-ul de le Cotroceni? Sper ca madam Floricica să nu zbiere iarăşi ca să-l scoată pe Iohannis din Palatul Cotroceni.

2. Dacă Uber nu face bani din treaba asta (n-am habar, vorbesc doar din auzite), ce să fiscalizezi?

3. Apariţia alternativei Uber nu este cumva rezultatul neajunsurilor întâlnite în călătoriile cu taxiul? Aş enumera câteva trăite pe propria piele: gologani prea mulţi daţi pe un drum de doi-trei kilometri, traseu modificat (a se citi alungit) pentru ca factura să fie mai dodoloaţă (mi s-a întâmplat în Bucureşti), sprint de Usain Bolt pentru a nu pupa levierul taximelteanului (am păţit-o în urbea natală, prin 2006), atmosferă alterată din cauza igienei precare a domnului conducător auto, fond sonor mirosind a Salam şi a derivatelor. Orice pădure are propriile uscături, nu-i aşa?

* Călin Popescu Tăriceanu a declarat că partidul său doreşte eliminarea venitului minim garantat. Cu alte cuvinte, Tări i-ar lăsa votanţii lui Dragnea în bugetul gol. Am pornit AMR-ul până când parlamentarul cu şase neveste va fi debarcat din funcţia de şef al Senatului.

* Postul de televiziune România TV a fost somat de Consiliul Naţional al Audiovizualului după ce a anunţat că Terra va rămâne în beznă timp de două săptămâni. Nenorocirea anunţată de canalul lui Ghiţă ar urma să aibă loc în luna noiembrie a acestui an. Şi care-i faza, de ce s-a stropşit CNA-ul? România TV a avut dreptate, doar că a ratat luna - de fix o săptămână e beznă în jumătate din judeţul Galaţi, iar Electrica nu avansează niciun termen pentru oprirea hemoragiei.

Citit 1779 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2017 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.