Tăriceanu s-ar însura din nou

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Salariul mediu al angajaţilor Companiei de Drumuri va ajunge la 5.000 de lei. E interesant, aproape că m-aş lăsa de microfon şi tastatură, mai ales că-mi stă binişor cu cască şi târnăcop în apropiere. Dar, vai, mă iertaţi, poate reuşesc să mă lipesc de un post mai bun... Am şi câteva remarci ieşite din comun, adică proaste:

1. Dacă se umflă lefurile la Drumuri, ar trebui să se asfalteze mai rar. Mai cu responsabilitate, cum ar veni. Totuşi, n-ar fi rău să vizitez un medic, încep să am halucinaţii.

2. Sunt tentat să mă întreb ce păstoreşte o Companie de Drumuri câtă vreme în România există drumuri aşa şi-aşa. Ca şi cum n-ar fi, dacă mă pot face înţeles cumva.

3. Trebuie precizat că asfaltările locale n-au nicio legătură cu această Companie, deci rămâne cum am stabilit - eu dau mai mult cu făină, mai puţin cu ciment, iar la toamnă mă voi prezenta încă o dată la lucrare. Trăiască ai noştri!

* Călin Popescu Tăriceanu este, pe bună dreptate, vedeta ultimelor zile. La 48 de ore de la manifestarea dezaprobării faţă de existenţa şi rezistenţa venitului minim garantat, chestiune în care orice om normal la cap i-ar da dreptate, soţul de neveste a scos pe guşă o perlă mondială: "O naţiune îşi poate pierde teritoriul, populaţia, capitala şi armata, dar rămâne vie cât timp e întrupată de Parlament". Bine, boss, cineva tot era condamnat să pună punctul pe i! Pe puncte, îmi miroase astfel această afirmaţie neverosimilă:

1. La următoarele alegeri, Parlamentul îşi va alege poporul, nu invers, aşa cum se întâmpla până acum. Eu îmi lansez încă de pe acum candidatura... Urmează şi celelate 19-20 de milioane de cetăţeni ai teritoriului vizat de Tăriceanu.

2. E interesant de aflat dacă Parlamentul împăiat şi pus în geam poate să ţină naţiunea în viaţă, căci cu inşi care dorm, absentează şi votează de-a-n boulea nu-i văd eficienţa. Nu consider că vorbim despre o entitate care trage aer pe nas, iar dacă o face, are în calcul doar propria cavitate pulmonară.

3. Căline, fii cinstit, nene, şi spune-ne că iar ai gând de însurătoare şi nu ştiai cu ce să te mai dai în spectacol!

Citit 1922 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2017 21:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.