Brunch la plesneală

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un ministru a fost împușcat mortal din greșeală de niște agenți de pază. Nu, bre, nu la noi, dar prea le vreți pe toate! S-a întâmplat în Somalia și i se poate spune brunch la plesneală.

* Curtea Constituțională a respins sesizarea pe legea care-l împiedică pe Dragnea să fie premier, refuzându-i în continuare accesul la funcţie. Prin urmare, Dumnezeu fiindu-i martor, Livache va ajunge direct președinte. De CAP a fost, urmează să pună mâna și pe cheile de la Cotroceni.

* Corupția ba se grațiază, ba nu, mai ales dacă ies iarăși proștii în stradă. Asta par să gândească niște berbeci din Parlament, unii fiind chiar din Opoziție. Să n-o mai dăm atâta cu PSD-ul, căci am văzut elemente plăcute și la PNL, PMP și chiar USR. Noroc că a lătrat mustăciosul, altfel ne-am fi făcut iarăși rost de câteva seri de plimbare.

* Apropo de Dragnea, teleormăneanul i-a transmis stimabilului și pantagruelicului Șerban Nicolae că păreri personale putem avea doar în baie. Ehei, mai ales când ne spălăm doctrina pe toate părțile...

* Totuși, doctrina lui Șerban nu mai poate fi scoasă în piață. E uzată, râd oamenii de ea, păcat că pufosul nu-și dă seama.

* Până la urmă, corupții nu dau în cap, asta par să ne transmită politicienii repetenți ai nației. Nu dau în cap, ci la ficat, ca să nu se prindă mami și tati. Rămân urme doar pe cerebel.

* O învățătoare din Iași a fost filmată când caftea copii de clasa a III-a. Moroșanu apreciază informația asta. Oare ce le-o pune ministrul Educației în catalog, nene?

* Zău, pe modelul site-urilor care glumesc scornind știri, îmi vine să anunț că o profă din România a fost înregistrată în timp ce le vorbea copiilor ca din psalmi.

* Stau și mă întreb ce naiba s-o fi petrecut la cina aia din 2009 dată de Gabriel Oprea, masă cu multe picioare la care ar mai fi participat Codruța, Onțanu și Iordănescu. Vă dați seama ce serviciu de vase are în casă Găbițu? Ăsta om gospodar, boss, cu toate că o afacere în care intră Tata Puiu sună mai mult a bișniță.

Citit 883 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2017 18:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.