Democraţia de la tura de noapte

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Unul din patru români este de acord cu căsătoriile gay. Evident, ceilalţi trei se întreabă cât naiba se mai pune la nuntă. La o astfel de nuntă. Şi, da, se fură.

* Dincolo, peste Prut, cetăţenii au alte probleme. Un sfert dintre moldovenii lui Dodon sunt de părere că e bună şi democraţia la ceva. Îhî, mai ales când sufleci o sticlă de ceva...

* Apropo, ce-i aia democraţie, nene? Pe vremea lui Nea Nicu, te lua de pe stradă şi-ţi dădea loc de muncă, nu ca astăzi. Cunoaşteţi panseul? E pe toate străzile şi m-am mai împiedicat de el în rubrica de faţă. Nu conta că nu poţi pune două paie cruce, ţi se dădea salopetă şi cască. Nu produceai mai nimic, tura de noapte coincidea cu cel mai palpitant somn, aşadar te considerai cetăţean european. Încă de pe atunci. Aveai drepturi. Nu-ţi mai trebuia democraţie.

* România s-a calificat în finala Eurovision 2017. Nu ştiu ce să fac cu această informaţie, o las aici ca râdă lumea de ea.

* Jean Claude Juncker, după ce ne-a făcut declaraţii de dragoste şi ne-a umplut de muci, s-a dus înapoi la Bruxelles. Zici că-i Florin Piersic cu figură de occidental eşuat. Sper să fi scos pe gură măcar un banc. A, l-a zis, ne-a aruncat povestea conform căreia nu suntem un stat de mâna a doua în Uniunea Europeană.

* Peste 800 de ploieşteni au renunţat la mâncarea de la cantina socială pentru a nu munci. Erau constrânşi să semneze condica, o aberaţie... Bravo lor că au rămas cu burta goală, dar demni!

* Până la urmă, cine o fi inventat mâncarea, boss? Un individ lipsit de imaginaţie ne-a legat cununiile cu castronul şi farfuria, ar merita muştruluiala lui Dragnea.

* Cristian Tudor Popescu, jurnalistul şi comentatorul de tenis, este de părere că românii care au semnat pentru familia tradiţională nu prea au mare lucru la mansardă. I-a făcut proşti, cum ar veni. Oare în situaţii de acest gen de ce nu se autosesizează acronimele alea care combat discriminarea? Nea Asztalose, ce păziţi, tată?        

Citit 1664 ori Ultima modificare Vineri, 12 Mai 2017 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.