LPF, atacată cibernetic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Suntem atacaţi cibernetic, mamaie, aşa ne anunţă agenţiili şi agenturili. Astăzi, ni se mai zice, riscăm una dintre cele mai periculoase ofensive internautice. Prin urmare, vom sta numai pe Facebook, exact ca atunci când nu ne atacă nimeni.

* Amator fiind, întreb dacă imprimantele alea zgomotoase din instituţiile publice româneşti riscă să fie doborâte de MalwareTech, aşa cum este intitulată afacerea electronică de mare amploare... Sau poate că antidotul se află tocmai în asemenea râşniţe.

* Campionatul intern de fotbal s-a încheiat sâmbătă seară (mă rog, e vorba de jumătatea superioară a întrecerii), dar nu s-a terminat. E business românesc, deci trebuie să decidă alţii care-i mai bun. Viitorul Constanţa a câştigat pe teren, dar la tribunal e posibil să câştige FCSB, adică Steaua Bucureşti. S-a cam grăbit Juncker să plece, trebuia să rămână ca să stabilească învingătoarea.

* Mai grav este că nici Liga Profesionistă de Fotbal nu ştie pe ce planetă face umbră - regulamentul este şchiop, ca mai toate legile din republica Teleormania. Cui îi mai trebuie să emigreze când avem debandada bine pusă la punct la noi acasă?

* Reprezentanţii României au prins poziţia a şaptea la concursul Eurovision din Ucraina cu o melodie lălăită din faringe şi laringe. N-am votat pentru nimeni, poate se întreba cineva, de aceea am făcut această precizare. Mă păstrez pentru locale.

* Nicuşor Dan a fost reales ca preşedinte al Uniunii Salvaţi România. Prin urmare, PSD-ul poate răsufla uşurat, cu toate că la vară se va vota şi prin PNL. Ori iese Buşoi, ori Raluca, deci Opoziţia va merge tot pe light. Pe economic, noţiune obligatorie prin anii ’80.

* O elevă din Paşcani a fost acceptată la şapte universităţi de peste hotare. Nu, n-are sânge această informaţie, nici SMURD-ul nu e pe drum. E de colţul paginii, e de trimis prin SMS, nu face audienţă o asemenea ştire.

* Simona Halep a luat trofeul turneului organizat de Ion Ţiriac la Madrid. A făcut-o în mod cinstit, chiar dacă bossului cu mustaţă nu-i displac hoţii.        

Citit 2275 ori Ultima modificare Duminică, 14 Mai 2017 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.