Solitaire-ul şi păcănelele, fără risc

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* M-aş face badigard. Sau agent de pază or de intervenţie. Mă tem însă că voi rata modelul special de ochelari de soare fără de care n-aş ieşi decât un amărât de gardian public.

* Liviu Dragnea, aşa nespecialist cum se dă încă de la înscăunarea lui Donald Trump încoace, ar trebui să rezolve buba campionatului autohton. Ce rost are să mai ajungem la TAS, adică pe mâna străinilor, eventual a lui Soros? O mână păroasă pe speţa noastră stufoasă? Iertare pentru această rimă nevinovată şi devreme acasă!

* Maestrul Ion Cristoiu e o altă variantă premium pentru a descoase iţele afacerii patronate de Liga Profesionistă de Fotbal. Fireşte, prima întrebare a marelui gazetar ar suna cam aşa - Cine a înjumătăţit punctele celor de la Viitorul şi FCSB?

* Atacul cibernetic care a îngrozit planeta nu-i va afecta pe bugetarii care deschid computerul la serviciu pentru a juca Solitaire. Pentru navigarea pe Facebook nu bag mâna în foc...

* Le mulţumesc oamenilor de suflet de la Electrica, entităţi care, cu puţin efort, ar fi putut prelungi pana de curent până în luna iunie şi, astfel, cetăţenii judeţului Galaţi ar fi scăpat în proporţie de sută la sută de ofensiva internautică globală.

* Viorel Lis mi-a scris la poşta redacţiei în contextul pericolului electronic fără precedent. Domnia sa, fost primar general de Bucureşti, doreşte să afle dacă şi păcănelele sunt în vizorul hackerilor.

* Îmi plac glumele cu cireşe sau, mai bine zis, despre tariful exorbitant al cireşelor în anul 2017. Nu toate sunt reuşite, la anecdote mă refer, nu la fructele de mai sau iunie. Din păcate, nu toţi cei care folosesc cireşele pe post de materie primă au grijă ca scăriţa de porc să nu se ardă peste cărbunii încinşi.

* Potrivit unui studiu recent, consumul excesiv de apă minerală ar putea fi una dintre cauzele obezităţii. Curiozitate de moldovean neaoş, vecin cu Vasluiul, dar conştient şi de potenţialul covurluian - Nene, dar de ce să strici vinul? Poate fi consumat crud.        

Citit 1404 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2017 18:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.