Boom-ul din sânul familiei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* De ce a bubuit? De unde a bubuit? Şi la mine, şi la mine, a venit iute un soi de răspuns. Adică, unde dai şi unde bubuie, până la urmă. Un bloc de locuinţe a sărit în aer, povesteşte cineva pe Facebook, iar din altă parte se vehiculează ideea unei butelii năstruşnice. Dar s-a auzit şi la Slobozia, şi la Vaslui, curg precizările anonimilor care-şi iau în serios rolul de utilizator de Internet. Carevasăzică, a bubuit ceva, dar n-avem habar dacă se va mai petrece şi săptămâna viitoare. Apropo, cum ţi-ai petrecut boom-ul sonic, tot în sânul familiei?

* Îhî, boom sonic pare să fi fost în văzduhul sud-estului României, poveste pricepută de oamenii care n-au făcut biluţe nazale atunci când au dat pe la şcoală. Subsemnatului nu i-a plăcut fizica, dar a încercat să recupereze pe parcurs, numai cât să nu fie luat prin surprindere atunci când clepsidrei îi fuge nisipul de sub picioare.

* Înţeleg că oficialităţile se dau în lături de la explicaţii. Mai ales că zgomotul n-are origini terestre. S-a gândit cineva să-l întrebe pe Doamne-Doamne? A, iertare, Dumnezeu este ocupat zilele acestea - trebuie să meargă la TAS ca să stabilească entitatea câştigătoare a campionatului intern de fotbal.

* Totuşi, dacă se tot vorbeşte de ani buni despre potenţiala stârnire a unei conflagraţii fără bariere, am putea cataloga evenimentul de acum două zile drept o simulare de război. La primul nivel pe o scară de la 1 la 10. Dar până la închiderea programului sper să mai avem multe show-uri cu Capatos şi telenovele turceşti de urmărit.

* Acuzat că s-a autoplagiat şi că a minţit în CV, Şerban Nicolae refuză să arate lucrarea de doctorat pentru că teza s-ar afla pe un calculator stricat. Comentarii de o pertinenţă soră cu nebunia:

1. Boss-ul pantagruelic este o mare victimă a atacurilor cibernetice, altfel nu pot înţelege cum şi-ar dori cineva să-i strice computerul. Alde Anonymous, vedeţi-vă, bă, de treabă!

2. Copilaşii de şcoală primară care folosesc scuza puerilă cu pechinezul care le-a păpat caietul de teme merită premiaţi şi pupaţi pe frunte. Ei chiar nu merită să ajungă parlamentari.        

Citit 1317 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.