Să nu „fascist” ce-ți zice Soros!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Specialistul care le bâjbâie a recidivat. Dragnea, întrebat despre pragul pe care trebuie să-l depășească abuzul în serviciu (sau, mai degrabă, să-l evite), a întors-o ca la croitorie. Din mustăți, Livache a croșetat următoarea replică: „Eu sunt inginer, vă pot spune doar pragurile de rupere.” Aha, deci el e bun să vorbească despre forehand-urile Simonei Halep și despre pubalgia lui Denis Alibec. Se mai pricepe și la programe de guvernare, dar numai o dată la patru ani...

* A revenit nea Gigi Soros pe la noi, nene Radule, și-am scăpat Primăria Generală a Bucureștilor în gunoi, nene Radule! L-a pomenit Găbița Firea, tipă căreia i-a scăpat din casa papilelor ditamai porumbelul altoit cu elefantul. A ieșit ceva de genul – ONG-urile care au venit la ședința de consiliu sunt plătite de Soros, au atitudine fascistă. Comentarii puțin atinse de frustrare:

1. Cum a ajuns doamna Pandele jurnalistă? Nu i-a plăcut cartea mai deloc, ca să nu mai zic că la orele de istorie se fofila să ude buretele. Sau ea aducea și transporta la loc harta. Aia era pentru cursurile de geografie, madam! Uf!

2. Conul George Soros e puțin evreu, iar fascismul, mă rog... Caută pe Wikipedia, e cea mai accesibilă cale pentru a te dezmetici, mai lasă poșetele alea de pe siteurile dedicate femeilor aflate în bezna șopingului! Încerc să fiu explicit, Gabi, ca între doi foști colegi de breaslă, unii sărind pârleazul spre politică: Păpușă, e ca și cum aș spune că m-am săturat de Capitală, adică de dobrogeni. Ai priceput? O bazaconie în genul acesteia ai eliberat printre gingii, cu toate că paralela subsemnatului pleacă din subsolul imaginației, e o platitudine, cea mai proastă comparație.  

3. Îmi vine în cap, ca să mai echilibrez PH-ul scriiturii de față, următoarea poruncă: să nu „fascist” ce-ți zice Soros!

* Boureanu Cristian, fost parlamentar din partea lui Băsescu, a lovit un polițist de la Rutieră cu genunchiul în eul inghinal, prinzându-i și degetul la ușă. Propun să-i mai facă Borcea un copil. Tot cu Pelinel.

* Înaintea semifinalei cu Pliskova, mi-am dat cu părerea, ca un chibiț ordinar, că Simona Halep va juca finala cu Ostapenko și că va câștiga marele trofeu. Va exploda Facebook-ul, vă sugerez ochelari de sudor.

Citit 759 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2017 17:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.