Canicula Ramazzotti

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Valul de căldură care s-a abătut asupra Europei, inclusiv a republicii lui Daddy Dragnea, a fost botezat Lucifer. Nu înţeleg de ce nu i s-a spus Eros Ramazzotti, căci şi ăla a cântat despre „fuoco”.

* Ieri, pe la prânz, când codul portocaliu de caniculă juca Galaţiul în picioare, am zărit o bătrână cu ditamai căruţul pe stradă. Îl împingea, ba chiar negocia câteva viraje cu el, deşi era încărcat cu vârf. Mă gândeam în acea clipă la nepoţii pensionarei silitoare - n-or fi cei mai fericiţi din galaxie, mamaie nu le-a lăsat moşteniri greu cuantificabile, iar acum se răzbună. Şi nici pensie specială nu pupă a noastră bunică, că nu i-a plăcut armata, fi-i-ar osia să-i fie uşoară...

* Românii au înmatriculat în 2017 sute de maşini de lux, în ciuda faptului că nu prea se mai găsesc bani de carburant. Şeful Camerei Deputaţilor nu se regăseşte printre fericiţii care şi-au trecut în patrimoniu Lamborghini sau Cadillacuri, domnia sa e mai pe tradiţional, cum vor alegătorii. Se plimbă cu maşina de vot.

* Ministrul Pop-Plop anunţă că, în noul an şcolar, elevii îşi vor lăsa telefoanele într-o zonă special amenajată în clasă. Cel mai probabil, pe manualul de educaţie fizică şi tumbe.

* Peste 150 de autobuze din Bucureşti vor fi dotate cu aparate de aer condiţionat, ştirea despre mijloacele de transport în comun din Galaţi trecându-mi aiurea pe lângă vigilenţă. Fireşte, troleibuzele şi surorile lor mai mici din Capitală vor fi în stare să gâdile confortul cetăţenilor abia de la anul încolo... Ce rost are să te grăbeşti, doar mai sunt câteva zile de vară până în octombrie?!

* Potrivit aceleiaşi informaţii, controlorii RATB îi vor servi pe călători cu apă rece. După ce vor rămâne fără provizii, hingherii, aşa cum sunt numiţi naşii din transportul rutier, vor scoate lichidul esenţial vieţii şi din piatră seacă, adică îi vor lua la palme pe românii prinşi fără bilet. Vă închipuiţi cum ar sări apa atunci?

* Echipele româneşti de fotbal CSU Craiova şi Dinamo Bucureşti au căzut de pe doi cai mari, AC Milan şi Athletic Bilbao, cunoaşteţi expresia de rumeguş. Entorsele şi fracturile sunt, de asemenea, consistente.

Citit 877 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 17:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.