Rapița aia de Dragnea...

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Vorba lui Nea Nicu, trecem pe cereale, dacă tot s-au făcut. Bine, Ceaușescu se referea în banc la chefir și alte lactate, dar atunci lucram tare de tot pe exporturi. Sau poate că abia acum ne vom simți împliniți: România va consuma cereale cu lapte, deși ne-am cam stricat la burtă...

* Noroc cu anunțul despre agricultură făcut de rapița aia de Dragnea! Eram tot mai convins că nu mai avem nicio șansă de a redeveni grânarul Europei – ne transformaserăm în brăcinarul aceluiași continent, cu toate că se servește mai toată planeta din bunătățile republicii.

* Dumnezeu ca Dumnezeu, că de plouat ar fi putut și Putin (are el niște rachete, scrie și pe site-urile de fake-news), dar Petrică Daea este important în scorul de maidan din agricultură. Cu zâmbetul său de Onoriu rămas fără acordeon, șeful ministerului plin de buruieni ne lasă impresia că plecarea sa de la guvernare ar atrage seceta și Kandaharul peste România. Tataie, matale n-ai mânji de dus la grădi?

* Eu mănânc pepene acru în fiecare zi, a declarat acum două zile figura de benzi desenate de la ministerul GAZ-urilor. Boss, ăla e pepene maro, iar gustul n-are cum să fie cel reclamat. O fi din cauza apei de gură.

* Ministrul Justiției, tipul cu voce de Capra de Trei Iezi, umblă la legi pentru ca Justiția din acest stat să fie la cheremul politicului. Se dorește repopularea străzilor, se întreabă cineva pe Facebook? Înseamnă că din acest motiv avem cratere chiar și pe Autostrada Soarelui – ieși la proteste? Măcar te vei încadra pe ultimul drum.

* Abia acum pricepem ieșirea lui Daddy la televizor cu minunata veste despre orz și orzoaică. Aveți ce băga la ghiozdan, băi românachis, deci nu trebuie să vă faceți griji! Poftă mare și fața la perete, că avem niște surprize pentru Justiție! După ce va începe și vinul să înțepe la limbă, poate va fi suspendat și cetățeanul de la Cotroceni.

* Regret că l-am lăsat abia la urmă pe Pop-Plop de la Educație, eminența cenușie a manualelor de educație fizică și sport. Pupilul Abramburicăi le sugerează părinților să nu-și trimită urmașii în școlile care n-au toate avizele. Prin urmare, vacanța se va prelungi cu un deceniu.

Citit 825 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2017 21:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.