Azomureşul din Cretacic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* După impactul cu asteroidul care a dus la dispariţia dinozaurilor, pământul a stat doi ani în întuneric. Ca în cartierele gălăţene, unele dintre ele? E bună comparaţia? Oare câinii maidanezi au ceva în comun cu dinozaurii? Doamne, câte curiozităţi!

* Poate că băieţii de la Renelul vremii n-au vrut să reconecteze Terra la curent, iar motive ar fi avut din plin. Am două variante:

1. Cetăţeanul din Cretacic putea fi prins la orice oră umblând la contor: mai c-o bucată de film azomureş, ca să nu iasă prost la factura lunară, mai c-o improvizaţie, ca să-i meargă cuptorul cu microunde şi-n living...

2. Nu se ştie exact numele firmei care asigura iluminatul public pe cea de-a treia planetă de la Soare. Mă rog, şi pe atunci se mergea cu licitaţia trucată, doar n-o să-i suspectăm de originalitate pe găinarii contemporani.

* Colegii care iau viaţa Galaţiului în serios au aflat de ce nu se investeşte în judeţ, la ţară, cum ar veni. Primarul comunei Griviţa, întrebat de ce nici măcar nu-i miroase a investitori, s-a dat de gol, punând capitalismul şi imperialismul la colţ: „A venit un proprietar la primărie să ceară autorizaţie pentru a se extinde pe trotuarul din faţă, dar nu am vrut să îi acord acest lucru. Poate avea de gând să vândă şi băuturi alcoolice, nu ştiu. Problema este alta. Nu poţi să vinzi pizza la Griviţa. Oamenii au animalele lor, mănâncă din propria ogradă, iar tineret nu prea mai este în comună.” Cine spunea că a dispărut comunismul, să aibă grijă, că mama lui ajunge târziu acasă, iar taică-su e Elton John. Sau undeva pe acolo, prin spate. O declaraţie mai înfricoşătoare nici c-am putut citi în ultimul deceniu, Dragnea e înţărcat şi bun de pampers pe lângă atitudinea omului care conduce comuna Griviţa. Nu mă îndoiesc că declaraţia i-a fost culeasă fără înflorituri de Florin Răvdan, realizatorul interviului... La rândul său, edilul griviţean, aflat în post din 2004, a câştigat patru mandate, Quatro Stagioni, adică. Probabil că băştinaşilor le place mai mult fără ketch-up.

* Noul consilier al primăriţei Firea de la Capitală este Garcea, Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare. Apropiaţii au râs când le-am dat această veste şi probabil că aşa vor rămâne.

Citit 845 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2017 19:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.