Mit csinálsz?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Facebookul a mirosit ieri numai a mici. Puţea din Ţinutul Secuiesc sau din buricul republicii? Mai degrabă aleg varianta a doua, un bucureştean şmecher filmând o situaţie neplăcută într-un supermarket din Odorheiu Secuiesc. Ceruse o tavă de mici şi fusese refuzat în limba maghiară, de aici şi valurile de comentarii pline de frustrare. Frate, ăştia nu ne-au învăţat limba, WTF??? De fapt, individul intrase, frate, agresiv în dialog, folosind un cuvânt scris pe toate gardurile din Ungaria. Dar asta mai puţin contează, important este că tot ce vine din HarCov e de doi forinţi şi că acei colaci secuieşti sunt otrăviţi. Ca să nu mai zic că vânzătoarea nici nu se culca la întâmplare chiar cu oricine. O nemernică!

* Mit csinálsz? Fix aşa se întreabă în limba maghiară dacă vrei să ştii ce face interlocutorul. Mici nas, astfel sună întrebarea în limba lui Verestoy Attila. Sper să nu fie implicat şi aici nea Gică Soros.

* Maestrul Cristoiu, pe bună dreptate, s-ar întreba de unde avea acel hipermarket mici. Doar n-or fi de capul lor. Magazinele, nu bucăţile de carne...

* Un cetăţean din Bârlad a câştigat 2,6 milioane de euro la Loto 6 din 49. Mai poţi spune că se trăieşte prost în mandatul lui Tudose? Apropo de premierul brăilean, cred că-l va impozita serios pe marele învingător, să simtă şi el că trăieşte în România.

* Precizare: din Bârlad, nu din Brăila este fericitul suprem care a călcat una din nenumăratele praguri ale Loteriei Române. Bâr-lad, nu Bră-i-la, deci sunt două silabe. Şi aici cred că se poate umbla, cu ANAF-ul în frunte.

* Aseară s-a disputat meciul de fotbal dintre naţionalele României şi Armeniei. Indiferent de rezultat, sper ca domnul Varujan Vosganian să fie fericit.

* Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri, a afirmat că în România valoarea banilor este mai mare. O sută de euro la noi valorează cât 200 de euro în Marea Britanie, a spus drăgălaşul care a pozat pentru reviste glossy. M-aş apuca de business, adică aş pleca fără caşcaval la Londra, dar nu ştiu cine ar trebui să vină cu suta, ca să respect principiul lui Laufer.

Citit 723 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 18:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.