Bădălău, bătăuşul mamii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Preşedintele executiv al PSD, un anume Bădălău de la Giurgiu, l-ar fi luat la palme pe un liberal, Anton i se zice. Challenge-ul a avut loc la o nuntă, povestesc cei care au jucat găina şi au tăiat tortul miresei. Măcar aşa aflăm şi noi că mai există opoziţie: după Goţiu de la USR şi Anton de la PNL, ar trebui să ne fie servit vreun sac de box de la PMP sau de la formaţiunea lui Ponta şi Constantin. Ptiu, era să mă gândesc la UDMR, adică fix la arbitrul guvernării din ultimele două decenii.

* Mireasa a declarat, ca să-l scoată pe conducătorul PSD-ist, că Anton nu se afla pe lista invitaţilor. Prin urmare, a ciugulit din farfuria altui nuntaş, deci merita să fie încolţit de Bădălău, bătăuşul mamii.

* Ce să facem, să dăm o lege ca să nu mai bată vântul? Reacţia îi aparţine premierului Tudose, întrebat de jurnalişti dacă va lua măsuri după episodul tragic din vestul ţării. Cu alte cuvinte, tot la bătaie îi stă mintea lui Terente de la Palatul Victoria - spinii trandafirilor de pe sigla partidului vor trece drept armă albă.

* O doamnă meteorolog, Florinela Georgescu, ne-a explicat senin că la Timişoara, Bistriţa şi în celelalte zone în care cerul s-a burzuluit la cetăţeni n-a fost nicio tornadă. Ceea ce se întâmplă în aceste zile reprezintă venirea toamnei, a adăugat angajata ANM. Carevasăzică, numai de numărat boboci nu-i ardea sezonului ruginiu, mai ales că la Educaţie avem un ministru căruia i-au plăcut mai mult cifrele decât literele... A venit toamna, acoperă-mi casa cu ceva, că ţigla mi-a luat-o furtuna!

* România a devenit campioană europeană la tenis de masă, fetele noastre învingând chinezoaicele care îmbracă tricoul Germaniei. Sper ca doamnele care au cucerit aurul să nu-i dea de ştire lui Mihai Tudose. Ar risca pe toate planurile:

1. Li s-ar pune impozit pe victorie (la recalculare, aproape că am pierde finala) sau ar fi aplicată cel puţin o supraacciză.

2. De unde premiere din partea Guvernului, boss? Şi-aşa nu mai ştiu oamenii brăileanului de unde să mai scoată bani. Ce, nu puteaţi s-o lăsaţi mai moale în ultimul act al Europenelor?

Citit 513 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2017 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.