Plouă? Aoleu, e Halloween!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* După nenorocirea de la Timişoara, fir-ar ea să fie de furtună, se vorbeşte în România despre furtuni ca despre seismele din Mexic. Ho, nene, că se usucă unii cu zile, când bate vântul nu se mişcă aparatura de la Institutul de Fizica Pământului! Mărmureanu şi Radulian pot sta liniştiţi la locurile lor.

* Ce ne mai place să panicăm poporul îndobitocit care iese organizat la vot din patru în patru ani! Se stârneşte alizeul, iar unii îşi pupă familia de ca şi acum ar urma să coboare în coridă.

* Gabriela Firea de la Capitală a închis ieri şcolile pe la ora 17.00, ca să nu se întâmple ce s-a petrecut în vestul ţării, Doamne fereşte, ptiu, ptiu... O şcoală blocată cât mai des este o şansă în plus pentru unii de a profita de pe urma scrutinului pe stil ovin şi bovin.

* UPDATE. Şi şcolile din Prahova, Dâmboviţa şi Vrancea şi-au alungat fiinţele care au nevoie de educaţie. Evident, tot din cauza apei care curge din văzduh. Unde aţi mai văzut oameni care să interacţioneze cu stropii nenorociţi care alunecă din nori? Halloweenul a venit mai repede anul acesta pe plaiurile Mioriţei.

* Anumite caractere de prin România, şi mă refer doar la hienele politice, ar merita să li se strecoare puţin madam Irma prin bătătură şi să le mestece ca pe ciungă platforma program. Am înnebunit, pare-se, se simte că am trecut pe blesteme customizate.

* Dacă în 2017 fugim cu purcel şi pudel din calea unei torenţiale, riscăm să intrăm în hibernare de prin noiembrie încolo. Ne vom mai vedea prin martie, aprilie şi ne vom distra la o apă plată, aducându-ne aminte cum fugeam prin ploaie atunci când eram mici şi neinformaţi, adică proşti. La un moment dat, şi tehnologiei îi curgeau mucii.

* Dane, ştii pe la cât începe furtuna la noi? Zi-mi, te rog, ora, ca să văd pe unde-mi voi parca maşina. Astfel m-a luat la întrebări un vecin, de ca şi cum activităţile de pe acoperişul regiunii beneficiază de un orar bine stabilit. I-am răspuns în doi peri, cam în stilul lui Mircea cel Bătrân, la şueta cu Baiazid: Vezi-ţi, măi, de treaba ta, eşti om în toată firea! Mai bine ai grijă să nu ratezi „Bravo, ai stil!”...

Citit 615 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Septembrie 2017 18:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.