In memoriam Costel Gheorghiu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decesul fostului senator PD Costel Gheorgiu nu a trecut neobservat de către liderii politici, care au susţinut, vineri, conferinţe de presă.

Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, chiar şi-a deschis conferinţa de presă cu câteva cuvinte, în memoria lui Costel Gheorghiu:

”Aş vrea să îmi exprim şi cu acest prilej tristeţea pentru trecerea în  nefiinţă a unui coleg de politică de două decenii, Costel Gheorghiu, fost senator şi preşedinte PD, un om pe care l-am cunoscut acum 20 de ani. Am fost în competiţii politice, în alte perioade am fost alături, evident, nu întotdeauna am împărtăşit aceleaşi opinii, însă am împărtăşit aceleaşi valori fundamentale – democraţia, libertatea, economia de piaţă”.

„A fost un om care s-a străduit să facă cât mai multe pentru judeţ şi îmi permit să-i aduc micul meu omagiu împreună cu colegii mei PNL. Fie-i ţărâna uşoară!”.

Şi preşedintele PD-L Galaţi,  deputatul Mircea Toader, a spus câteva cuvinte, la finalul conferinţei de presă:

„Îi aduc un omagiu în numele PD-L, a activităţii pe care a desfăşurat-o. Este o pierdere pentru noi toţi, pentru PD-L şi pentru Galaţi. Activitatea pe care a dus-o în cadrul comisiei de apărare din Parlament şi în cadrul OSCE a dovedit că este un foarte bun profesionist. Condoleanţe familiei!”.

Citit 1596 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.