Reabilitarea Parcului Rizer… cu gard

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În momentul de faţă, Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al municipiului Galaţi se află în analiză şi evaluare, la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est, care a declarat „admis” acest plan.

„Mă bucur de acest lucru, mai ales că planul conţine proiecte care au şanse să obţină finanţare, precum modernizarea Grădinii Publice sau a Parcului Rizer”, a declarat primarul.

Întrebat cum se vor realiza lucrări de modernizare a Parcului Rizer, în condiţiile în care acolo urmează să se deschidă şantierul pentru construcţia noului sediu al Muzeului de Arte Vizuale, primarul a răspuns: „am luat în calcul acest lucru şi i-am propus preşedintelui CJ, Eugen Chebac să se delimiteze locul în care se va face şantier, cu drum de acces, tot ce trebuie, iar reabilitarea parcului se va face în zona cealaltă”.

Printre alte proiecte incluse în PIDU se află modernizarea Centrului Multifuncţional de Servicii Sociomedicale pentru Persoane Vârstnice şi modernizarea străzilor Oţelarilor, Frunzei, Stadionului, Gheorghe Asachi şi Unirii. Nimic însă despre amenajarea de parcări supraetajate, de pildă, o mare „durere” a Galaţiului.

Citit 615 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.