Prefectul Păun îi trimite pe reclamanţi să reclame

Prefectul Păun îi trimite pe reclamanţi să reclame
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Eu sunt garantul respectării legii în judeţ” – spune prefectul *

Prefectul Cosmin Păun a refuzat practic ieri să dea o replică punctuală la declaraţiile purtătorului de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan: 

„Pentru probleme legate de legalitate, să se ducă acolo unde de drept se rezolvă problemele legate de legalitate! Deci eu nu comentez asta”.

„Eu sunt garantul respectării legii în judeţ pe parte administrativă, motiv pentru care, dacă ei au o problemă cu această instituţie şi cu felul în care a fost abordată problema şefilor secţiilor de votare, trebuie să se adreseze instanţelor competente”.

„Eu nu fac discuţii politice şi nu răspund nici măcar la afirmaţii politice. Deci punctul de vedere al instituţiei prefectului este că, dacă cineva are o problemă vizavi de legalitatea desemnării, legalitatea procesului de desemnare a persoanelor care au fost trase la sorţi, n-are decât să se adreseze celor care sunt competenţi să judece şi să stabilească dacă ceea ce instituţia prefectului şi preşedinta Tribunalului au făcut”.

„Inclusiv Autoritatea Electorală Permanentă, implicată aici, Biroul Electoral Judeţean – toţi au participat la acest proces, care a fost unul transparent. Punct. Eu reprezint o instituţie a statului, nu mă reprezint pe mine şi nu ies în conferinţă de presă să-mi fac eu imagine”.

Citit 598 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.